Friska kvinnor i Sverige

#

Moisture Surge Overnight Mask från Clinique

En ansiktsmask är en del i grundläggande ansiktsvård. När vi köper ansiktsmasker i sminkbutiker kan vi se allt som en hel kollektion eller en viss tillverkare har att erbjuda, och vi märker redan vid den första användningen om produkten passar oss eller inte. Trots det är marknaden full av masker som inte bara kan användas en gång. De här produkterna säljs i stora förpackningar och räcker i flera månader. Vad ska man då göra? Tyvärr är det som att fiska i mörkret, men vi har faktiskt inget andra val.

Overnight Mask från Clinique

En av dessa produkter är en ansiktsmask från Clinique, Moisture Surge Overnight Mask. Den passar alla hudtyper, kön och åldrar. Denna kosmetika bör appliceras på kvällen, då de aktiva ingredienserna fungerar bättre och får bättre effekt. Det är viktigt att komma ihåg att huden i ansiktet får tid på sig att vila och fräschas upp på natten. Med andra ord kan hudcellerna bygga upp sig själva medan vi sover, så att de är redo att tackla de utmaningar nästkommande dag för med sig. Tack vare Moisture Surge Overnight Mask från Clinique stärks det skyddande fettlagret, eller lagar det om så behövs (om det till exempel förstörts av dermatologiska behandlingar, aggressiva reningsmetoder där du brukat felmatchad kosmetika, eller inkräktande ingrepp). Ansiktsmasken ger huden ett strålande utseende och en fasthet, och mjukar upp fina linjer och döljer missfärgningar.

Moisture Surge Overnight Mask från Clinique ska appliceras dagligen, eller i enlighet med hudens behov. Huden bör täckas med ett tjockt, jämnt lager kosmetika. Notera att du inte ska skölja av masken, utan lämna den kvar över natten. Rester av den kan tas bort på morgonen, med hjälp av en bomullsrondell.

Moisture Surge Overnight Mask från Clinique har inga oljiga ingredienser. Dock innehåller den parabener, alkohol och PEG. Dessa ingredienser är irriterande och kan orsaka allergiska reaktioner. Dessa ovälkomna ingredienser kan dessutom täppa till hudens porer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *