Friska kvinnor i Sverige

#

Bästa ögonfranslyft och lamineringssats? Kolla in rankningen och upptäck produkternas fördelar

Franslyft som utförs hemma blir alltmer populärt. Kvinnor vill att deras ögonfransar ska vara otroligt långa och böjda till fullo utan att använda en ögonfransböjare varje dag, vilket försvagar fransarna. Jakten på naturlig skönhet med denna metod får fler och fler fans. Följande lista inkluderar franslyft och lamineringssatser för hemmabruk, som du bör överväga.

Ögonfranslyft och lamineringssats rankning

Franslyft går alltid hand i hand med laminering

Tack vare franslamineringbehandling som utförs hemma får kvinnor en förförisk stil snabbt och smidigt. Det är inte längre nödvändigt att boka långa tider hos en kosmetolog. Tack vare de olika satser som finns på marknaden kan en DIY franslyft och laminering utföras flera gånger. Beroende på anlag och tillverkarnas påståenden, kan effekterna av fantastiskt lyfta och böjda ögonfransar vara från 6 till 12 veckor inklusive!

Franslyft är designad för att ge fransarna ett ordentligt lyft och den ultimata böjningen. Laminering, å andra sidan, utförs som det sista steget. Det säkerställer att ögonfransarna är ordentligt återfuktade och får näring med keratin, vilket gör ett bra jobb med att fylla på brister i hårstrukturen.

Franslyft hemma? Det är lätt!

Tack vare den kosmetiska utvecklingen kan många kvinnor bli sina egna personliga fransstylister utan att lämna hemmet. Skaffa bara en av satserna som innehåller de nödvändiga förnödenheterna, tillbehören och produkterna för att utföra franslyftning och laminering, så kan du få resultat som är identiska med de som erhålls på en skönhetssalong. Detta är ett perfekt sätt att spara inte bara tid utan också pengar.

Innan du påbörjar hela processen är det en bra idé att läsa bruksanvisningen som ingår i satsen. Det är värt att kontrollera att anvisningarna är enkla och lättförstående. Om du har några tvivel kan du alltid ta en titt på tillverkarens webbplats, som vanligtvis tillhandahåller tutorials.

Vilket franslyft och lamineringssats ska man välja?

När du väljer den drömsats för ögonfranslaminering är det värt att kontrollera dess innehåll, formlerna, men också tillgängliga recensioner från nöjda användare. Det är främst recensionerna som uppmuntrar kvinnor att köpa och testa nya produkter. Ögonfranslyftssats som erbjuds på marknaden används även i professionella skönhetssalonger, vilket garanterar trygghet och högsta kvalitet.

Du bör också komma ihåg att de, precis som andra kosmetika eller tillbehör, har ett specifikt utgångsdatum, som bör följas strikt eftersom ögonområdet är särskilt känsligt.

Nedan är rankningen av flera startsatser designade för att lyfta och laminera ögonfransar hemma. Vi tog hänsyn till faktorer som innehållet i kiten, de erhållna resultaten och enkel applicering.

1. Nanolash ögonfranslyft och lamineringssats

Vilket franslyft och lamineringssats ska man välja

Varumärket Nanolash är respekterat och känt bland kvinnor. De är specialiserade på produkter och accessoarer för vård och styling av ögonbryn och fransar. Genom att köpa satsen får du allt du behöver för att utföra ögonfranslaminering hemma med detaljerade instruktioner. Satsen kan också framgångsrikt användas i skönhetssalonger.

Tillverkaren säkerställer att du efter att ha utfört ögonfranslyft och laminering kommer att kunna njuta av effekterna i upp till 8 veckor! De märks mest under de första veckorna efter behandlingen. De tidigare tunna och korta fransarna blir mycket tjockare, och effekten av lyfta ögonfransar är spektakulär.

Fransarna blir genast blankare och deras färg får nytt djup, vilket gör att ögonbågen ser spektakulär ut. Fransraden tjocknar också märkbart, så att du kan kamouflera eventuella luckor.

Satsen består av produkter och hjälpsamma tillbehör, som räcker till upp till och med 10 applikationer. Tack vare kombinationen av lågt pris och stor effektivitet kan du inte bara spara tid, utan också pengar, eftersom en enstaka behandling på en skönhetssalong ofta kostar lika mycket som hela satsen från Nanolash.

Lamineringssatsen för ögonfransar från Nanolash kommer i en behändig och stilig förpackning, innehållande: franslyft lim, 10 påsar av en aktivator som behövs för denna behandling, 10 påsar med en neutralisator, 10 påsar med en keratinbalsam, 3 par silikonstavar som kan trimmas efter behov, och 3 specialformade kammar. Satsen räcker för 10 hela lamineringsbehandlingar, vilket gör den extremt effektiv.

Nanolash Lash Lift Kit kommer att vara perfekt för vardagsstyling och för speciella evenemang. Vackra, längre och böjda fransar ökar självförtroendet. Keratinbalsamet som appliceras under processen ger ögonfransarna näring och ger glans. Förutom keratin innehåller formlerna även lanolin, som förbättrar ögonfransarnas tillstånd och förhindrar vattenavdunstning. De dyrbara druvkärn- eller avokadooljorna ger dem näring och ökar deras motståndskraft, medan kokosolja skyddar dem från de skadliga solstrålarna.

2. Elleebana Lash Lift – franslyftsats

Den första stora skillnaden mellan detta sats och det från Nanolash är dess mycket högre pris. Däremot får du en betydligt högre produktkapacitet. Satsen är tänkt att hålla för 15 till 60 lamineringar, så det är värt att överväga om du kommer att kunna använda produkterna fullt ut om du vill göra behandlingen hemma.

Denna sats kommer säkert att fungera bra i en professionell skönhetssalong, där lamineringen utförs minst flera gånger i veckan. Den snabba appliceringen och det enkla sättet att fästa ögonfransar på silikonstavar säkerställer att hela processen inte tar mycket tid.

Efter lamineringen med denna sats lyfts och böjs fransarna. Den är lätt att använda och kan användas på både korta och långa fransar. Det är verkligen intressant att tillverkaren ser till att du omedelbart efter laminering inte behöver ge upp bad och simning, vilket strider mot den välkända regeln att inte utsätta fransarna för överdriven fukt ett tag.

För att ge fler applikationer kommer sats också med fler tillbehör. Förutom standardlimmet, 15 par aktivator- och neutraliseringspåsar, finns det också ett urval av silikonstavar, en metallapplikator, en borste och en skumborttagare.

3. RefectoCil Eyelash Lift – en sats för bestående effekt av lyfta fransar

Denna sats gör att ögonfranslaminering kan utföras på bara 13 minuter. Som ett resultat får du ordentligt lyfta och längre fransar och hela fransraden verkar tjockare. Resultaten håller i upp till 6 veckor, och satsen räcker till 36 behandlingar.

Alla tillbehör kommer i en praktisk sminkväska, som kan användas för andra ändamål. Silikonstavarna – här kallade Lifting Pads – finns i tre storlekar. De är återanvändbara – som i alla kit som beskrivs ovan – men här skryter tillverkaren med att de kan användas upp till 100 gånger!

Istället för påsar innehåller RefectoCil satsen allt i praktiska tuber, och förutom lim, aktivatorer och neutralisatorer finns det också två kosmetiska miniskålar och två borstar. Detta gör det ännu bekvämare att utföra behandlingen.

4. Thuya franslyftsats

Varumärket Thuya erbjuder inte bara en sats för att laminera och lyfta ögonfransar. Som tillverkaren försäkrar kan den permanenta gelén som finns i satsen också användas för att styla ögonbrynen. Detta är ett ganska intressant alternativ som säkert kommer att väcka intresse bland kvinnor som också vill ta hand om sina ögonbryns utseendet.

Effekterna av behandlingen märks omedelbart. Normalt varar de från sex till åtta veckor. Satsens formula skiljer sig inte från de andra som ingår i rankingen. Utöver gelén får du även ett klister, petare, en liten kam, en krämneutralisator och silikonstavar i tre storlekar inneslutna i en låda (10 stycken).

Som ett intressant faktum är det värt att nämna att lyftlimmet har en unik konsistens och inte innehåller latex. Istället har den en behaglig och delikat tuggummidoft.

5. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Satsen från MIYA är idealisk för kvinnor som vill prova laminering hemma utan att oroa sig för att effekterna blir för starka.

Efter första appliceringen är fransarna synligt böjda och lyfta. De sjunker inte när de utsätts för väder och vind och behåller sin form i upp till sex veckor efter den första behandlingen.

Funktionen som förbinder detta kit med andra är keratin, som är dess huvudingrediens. Satsen innehåller också ett lim, ett rengöringsmedel, konditioneringsserum, en fixeringslotion, en rad borstar av olika former och syften och silikonstavar.

Precis som lamineringssatsen från Thuya kan detta kit även användas för att laminera ögonbryn. Detta bidrar också till satsens attraktionskraft och ökar stylingmöjligheterna.

6. Brynlaminering och franslyft kit – Protein Reconstruction System ZOLA

Slutligen finns uppsättningen från Zola. Detta är kanske den mest minimalistiska av de beskrivna uppsättningarna. Allt är baserat på bara tre produkter i pipett numrerade från 1 till 3, så det finns ingen möjlighet att blanda ihop någon av produkterna eller utelämna en.

Det finns inga pinnar, silikonstavar eller applikatorer i satsen. Appliceringen är extremt enkel, men du måste köpa några tillbehör i förväg.

Du kan styla inte bara fransar utan även ögonbryn med denna sats. Tillverkaren har inte specificerat hur länge effekterna av laminering varar. Istället finns det information om att processen minskar sprödheten i ögonfransarna och gör dem 20 % mer motståndskraftiga mot yttre faktorer.

Denna sats är förmodligen det lättaste att använda på marknaden. Samtidigt är den dock inte särskilt omfattande.

Vad ska man tänka på när man väljer en sats för franslaminering?

Att välja en sats är inte så enkelt, särskilt med så många produkter tillgängliga. Innan du gör detta val är det värt att fråga dig själv vilken typ av effekt du letar efter.

Innan du väljer ditt franslyft och lamineringssats är det värt att kontrollera resultaten som andra användare har fått. Ofta kan åsikter från andra användare övertyga dig om att använda en viss produkt. Kontrollera – i broschyren eller online – hur länge effekterna av franslyft och lamineringen varar och hur många behandlingar en viss sats räcker till. Det är också bra att veta ursprunget till ingredienserna som används i produkterna och själva formeln.

De flesta sats för DIY franslyft och laminering möjliggör snabb och problemfri applicering, och de erhållna resultaten kan jämföras med de från en professionell skönhetssalong.