Friska kvinnor i Sverige

#

Kräm och concealer för området under ögonen på samma gång? Hydra Life BB Eye Creme från Dior

Generellt sätt associerar vi BB-krämer med en kosmetika som appliceras på hela ansiktet. Men vad skulle du säga om du hittade en BB-kräm och en kräm för området under ögonen, i en och samma produkt? Det kända märket Dior kan nu presentera Hydra Life BB Eye Creme. Låt oss ta en titt på hur denna produkt kombinerar två funktioner.

Hydra Life BB Eye Creme säljs i en blå förpackning och innehåller 5 ml. Applikatorn är en liten svamp som liknar läppglansapplikatorer. Det gör att Diors applikator är mycket mjuk och precis. Alla skuggor, påsar, och imperfektioner i huden, kan enkelt täckas tack vare applikatorn. Hydra Life BB Eye Creme är uppbyggd på tre exotiska blommor, som faktiskt är ett vanligt inslag i Diors produkter. Kosmetikan finns i två nyanser: 01 Beige Lumiere och 02 Pêche Lumiere.

Låt oss nu titta på egenskaperna i Hydra Life BB Eye Creme från Dior. Precis som en BB-kräm ska denna produkt återfukta, förnya ansiktets hud, skydda den mot solstrålar (faktum är att produkten har SPF 20) och kamouflera ansiktets imperfektioner. Precis som en concealer för ögonen ska Hydra Life BB Eye Creme jämna ut hudtonen, täcka över skuggor och påsar under ögonen, förfina huden runt ögonen, och vara en bra makeup-yta.

Så hur fungerar Hydra Life BB Eye Creme från Dior? Den här kosmetikan med dubbla funktioner ska appliceras under en makeup-foundation eller en BB-kräm, som appliceras i hela ansiktet. Men behöver vi verkligen två BB-krämer? En för ansiktet och en till för området under ögonen? Det kanske är så att BB-krämen, som är avsedd för ansiktsvård och en fin färg, kan användas för att täcka mörka cirklar under ögonen. Såvida inte det enda området du behöver täcka är det runt ögonen? I så fall kan du använda Hydra Life BB Eye Creme som en highlighter, genom att bara applicera den vid de inre hörnen av ögonen. Valet är ditt.

1 Comment “Kräm och concealer för området under ögonen på samma gång? Hydra Life BB Eye Creme från Dior”

  1. Compression est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre determination bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la reste de votre corps.
    https://www.cialispascherfr24.com/cialis-pas-cher-france-nepal/

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *