Friska kvinnor i Sverige

#

Biotherm Biosource Clarifying Exfoliating Gel

Biosource exfoliating gel från Biotherm är bra för att vårda torr hud. Dess egenskaper, konsistens och arbete är designat på ett sätt som inte bara gör huden underbart ren, utan som också påverkar den så skonsamt som möjligt. Av den anledningen inkluderar produkten bland annat sheasmör. Denna ingrediens har intensivt oljiga, förnyelsebara och vårdande egenskaper. Genom att applicera Bioscure gel från Biotherm fuktar vi definitivt ansiktet också, trots exfoliering. Torr hud är också känslig hus, och därför består kosmetikan av små skrubbpartiklar, vars mål är att ta bort döda hudceller samtidigt som huden mjukgörs.

Biotherm Biosource Clarifying Exfoliating Gel rengör porerna och rensar dem från talg, orenheter och smuts. Dessutom förbereder produkten ansiktet för vidare hudvård, till exempel en ansiktsmask, en djupgörande rengöring, eller en fuktgivande kräm. Produktens mål är att förbättra ansiktets tillstånd, till och med hudtonen, och vårda huden.

Hur använder man Biotherm Biosource Clarifying Exfoliating Gel? Först av allt rekommenderar vi att du rengör ansiktet med sminkborttagning eller en renande produkt. Sedan kan du applicera gelen, men bara på ett fuktigt ansikte, och undvik området kring ögonen. Efter ett par minuters massage bör du skölja av kosmetikan med kallt vatten, och följa upp den med en fuktgivande kräm eller ansiktsmask.

Biotherm Exfoliating Gel förpackas i en transparent tub. Tack vare denna förpackning kan vi se när produkten tar slut, och köpa en ny i tid. Dessutom står produkten på sin kork, vilket gör att det är enkelt att få ut allting från tuben. Biosource Clarifying Exfoliating Gel har dessutom en krämliknande konsistens och en ljus, rosa färg. De mörkare fläckarna är skrubbpartiklarna. Den lätta lösningen gör dessutom att gelen absorberas snabbt och att den är lätt att applicera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *