Friska kvinnor i Sverige

#

Aquasource BB Cream från Biotherm

BB cream – generella egenskaper.
Det är ingen hemlighet att BB-krämer varit populära bland kvinnor under en lång tid. Varför är de så älskade? Svaret är lätt. BB-krämer är mångsidiga och universella. De återfuktar och vårdar huden i ansiktet, och får den att förnyas. BB-krämer kan skydda huden mot solstrålarna och, som en konsekvens av detta, skyddar de mot rynkor och solmärken. En annan positiv sak med BB-krämer är att de kan användas som en makeup-bas, eller ersätta en makeup-foundation helt och hållet. Faktum är att de ovan nämnda egenskaperna bara är några av många positiva saker med produkterna. BB-krämer kan även lösa upp tilltäppta porer och motverka akne. Produkten döljer märken, både från akne och från solen. Kosmetikan ger även makeup en matt yta.

Aquasource BB Cream från Biotherm

Förutom BB-krämer finns det också krämer med betäckningarna CC, DD och EE. Alla dessa är anpassade för de speciella behov som olika hudtyper behöver. CC-kräm täcker till exempel stora imperfektioner, och kan därför användas istället för en makeup-foundation. DD-kräm är speciellt anpassad för mogen hud, och EE-kräm har fler vårdande egenskaper.

Biotherm, Aquasource BB Cream

Hur fungerar Aquasource BB Cream från Biotherm? Till att börja med har kosmetikan SPF 15. det skyddar mot solstrålar, pigmentmärken, solbränna och rynkor. Aquasource BB Creams mål är att göra ansiktet vackrare, jämna ut hudtonen, dölja missfärgningar och göra utseendet mjukare genom att, till exempel, dölja fina linjer. Denna BB-kräm från Biotherm hanterar dessutom uttorkning av huden på ett mycket bra sätt, och låter hudens naturliga, skyddande fettlager att byggas upp igen. En annan viktig egenskap är att produkten inte innehåller några parabener, vilket betyder att den inte orsakar irritation, inte täpper till porerna, och att den är lämplig för personer med känslig hud.

Aquasource BB Cream från Biotherm säljs i en rosa tub som innehåller 50 ml. Förpackningen har korken nedåt, vilket gör det lättare att få ut produkten från tuben. Du slipper slösa bort resterna eftersom de fritt kan rinna nedåt och samlas i applikatorn. Aquasource BB Cream bör appliceras på morgonen, efter att du rengjort huden men innan du sminkar dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *