Friska kvinnor i Sverige

#

6 anledningar till varför du kommer att älska Nanoil Keratin Hair Conditioner

Balsam är den mest populära hårprodukten. De flesta kvinnor brukar välja ut ett omsorgsfullt eftersom de verkligen vill hitta en kosmetika som synbart förstärker, ger näring och förbättrar hårets utseende.

det basta hårbalsam med keratin Nanoil

Har du inte hittat ditt favoritbalsam ännu? I så fall kommer Nanoil Keratin Hair Conditioner att bli det! Se 6 anledningar som kommer få dig att alltid vilja ha detta fantastiska tvåfas hårbalsam i badrummet.

6 anledningar till varför du kommer att älska Nanoil Keratin Hair Conditioner

  1. REPARERAR OCH FÖRSTÄRKER. Tack vare keratin av högsta kvalitet återställer detta balsam hårets hälsa eftersom hydrolyserat keratin kan nå djupare ner för att ge bättre näring och fixa skador i hårskaftens innersta lager. Nanoil Keratin Hair Conditioner är en behandling som reparerar på djupet och som inte överbelastar håret!
  2. SKYDDAR OCH ORDNAR. Marockansk arganolja är en av världens bäst säljande kosmetiksa oljor. Till och med det mest trassliga och frissiga lockarna återfår sitt vackra och lockande utseende tack vare arganoljan. Dessutom så ger den näring åt och skyddar alla hårtyper från skador. Sist så förser den även håret med värdefulla fettsyror (omega) och föryngrande vitamin E.
  3. DJUP FÄRG UTAN BLEKNING. Uppdraget med att förstärka hårfärgen står ricinoljan för, som anses vara den bästa växtoljan som används för hårbehandlingar. Ricinolja förstärker hårstrån från rötterna till topparna, förhindrar att hårfärgen bleknar och tar hand om både naturligt och färgbehandlat hår. Förutom detta så skickar ricinoljan fukten tillbaka till håret och är även atiseptisk.hårbalsam med keratin Nanoil
  4. 4. NÄRING OCH ÅTERFUKTNING. Växtbaserade proteiner som används i Nanoil balsamet verkar som näringsgivande ämnen, hanterar återfuktning och balsanserar hårbottens pH. De hjälper till i utformningen av hårfrisyren genom att förhindra frissighet och göra håret mer hanterbart. Äntligen är det slut på trassligt och skört hår!
  5. LENHET OCK GLANS. Pantenol som finns i Nanoil balsamet är känt för att vara ett av de mest nödvändigaste ämnen som används i hårbehandlingar. Det förebygger inte bara torrhet utan skapar även glans och lenhet, förhindrar kluvna toppar och skador. Visare, så ökar pantenol effekterna som skapas av keratinet genom att transportera det djupare. Med pantenol så blir håret mjukt, tåligt och ser fint ut.
  6. LÄTT OCH KRAFTFULLT. Nanoil balsamet är en tvåfas spray som är till stor fördel eftersom det enda du behöver göra är att spraya håret med produkten fär att få omedelbar näring och glans. Detta fjäderlätta balsam tynger inte ner håret även om det är kvar på lockarna tills nästa schamponering. Under den tiden så fortsätter Nanoil Keratin Hair Conditioner att ge näring och skydd åt håret samt göra det vacket.

Vill du veta mer om tvåfas balsam från Nanoil? Besök [nanoil.se] och upptäck hela serier med otroliga kropps- och hårvårdsprpodukter. På Nanoils officiella hemsida hittar du även ett hårporositets test så du kan matcha oljeblandningen för din hårtyp. Beställ Nanoil skönhetsprodukter utan att lämna hemmet – budet levererar dem direkt hem till dörren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *