Friska kvinnor i Sverige

#

Vitamin C i Ansiktsserum: 5 Effekter och 5 Produkter

Vitamin C är ett nödvändigt ämne oavsett ålder och hudtyp. Den tar bort missfärgningar, skyddar mot soljus, ökar lystern och förhindrar hudens åldrande. Den bästa formen av vitaminen kan man hitta i ett högt koncentrerat och lätt ansiktsserum. Vilket av dessa serum ska man välja för att få de otroliga effektera av vitamin C för sin hud?

Serum med Vitamin C är nuvarande de som säljer bäst eftersom denna vitaminen har fantastiska brightening, lyster-ökande och antiaging ingredienser. Se vilka effekter vitamin C har på huden och upptäck de bästa produkterna som är berikade av denna vitamin!

5 effekter som daglig använding av ansiktsserum med vitamin C ger dig

Varför är det bra att använda ansiktsserum med vitamin C? Jo, för att vitamin C helt på egen hand ger dig otrolgia effekter bara genom att den appliceras dagligen. Läs om de 5 effekterna du kan få genom att använda ett ansiktsserum med vitamin C varje morgon och kväll.

1. Minskade rynkor

Serum med vitamin C är populärt bland kvinnor som upptäck de första linjerna i ansiktet. Skrobinsyran skyddar effektivt mot fria radikaler och försenar därmed hudens åldrande och minskar de fina linjerna. Vitamin C återställer även hudens naturliga densitet. Den hjälper kollagen och elastin synteserna som är de två proteiner som ger huden sin fyllighet. Med hjälp av serum med vitamin C så bli huden elastisk, fast och len.

2. Mindre märkbara missfärgningar

Minskningen av mörka fläckarär en av de vanligast förekommande effekterna man får vid användande av vitamin C hudvårdsprodukter. Askorbinsyra har en pigments-minskande effekt så den jämnar effektivt ut hudtonen och lyser upp de mörka fläckarna som uppstått på grund av hormonell obalans, soljus, akne eller inflammationer.

3. Behandling mot akne

Det är bra att använda vitamin C dagligen om man har problem med akne på huden och inte bara för att den lyser upp de mörka fläckarna som kan uppstå efter blemmor. Askorbinsyra lindrar symptomen av akne, hindrar inflammationer och snabbar på hudens läkning. Den har dessutom även en exfolierande effekt och den jämnar ut hudtonen.

4. Förstärkta kapillärer

Serum med vitamin C funakr även som botemedel mot trasiga kapillärer. Om du vill bli av med de hemska spindelvenerna så kan askorvinsyra hjälpa till med detta eftersom den förstärker och förseglar kapillärerna och förbättrar samtidigt även blodflödet.

5. Antiaging och föryngrande effekter

Den föryndrande effekten kan vara det som är bäst med vitamin C – då den kommer i en form av att högt koncentrerat serum  så är den kraftfull och hjälper effektivt till i den dagliga hudvården. Askorbinsyra ger näring och återupplivar huden samt skyddar den mot solen, fria radikaler och föroreningar. Allt detta hjälper huden att bibehålla sin lyster och lenhet som ger ett friskare ansikte som ser ungre ut.

De 5 bästa ansiktsserumen med vitamin C som är värda att användas verje dag

Det är inte alla hudvårdsprodukter med gitamin C som är effektiva! Formen av vitamin C som ingår i serumet är det viktiga – om den är stabil så kan man vara säker på att den når ner i överhuden och ger bättre effekter. Använd rätt vitamin serum och låt huden tacka dig genom att se frisk och felfri ut.

det bästa ansiktsserumet Nanoil

1. Nanoil Vitamin C Face Serum

Nummer 1 bland ansiktsserumen med vitamin C! Den har den bästa ingredienslistan, en enkel form och är 100% effektivt. Nanoil Serum baserat på vitamin C tillgodoser de mest krävande användarnas behov. Den innehållen en stabil form av vitamin C – etylaskorbinsyra – vars effekt är starkare tack vare rotextraktet från an planta känd som Punarnava i naturmedicinen. Tack vare denna kombination av ingredienser kan Nanoil Vitamin C Face Serum:

  • effektivt lysa upp mörka fläckar.
  • göra huden frisk och ge den sin lyster åter.
  • minska akne-relaterade irritationer.
  • jämna till fina linjer och hudtonen.
  • återställa det ungdomliga utseendet.
  • skydda mot UV strålning och fria radikaler.
  • motverka trasiga kapillärer.

Mer info finns på: www.nanoil.se

2. Sesderma C-Vit Liposomal Serum

Sesderma C-Vit är ytterligare en bästsäljare med vitamin C men som är mycket dyrare än ettan. Lipsomal serumet som har en stabil form av askorbinsyra är resistent mot oxitaion. Produkten innehåller även gingkoextrakt, vitt mullbärsextrakt, hyaluronsyra och quercetin (en flavonoid). Å ena sidan så säkerställer denna koncentrationen av ingredienser en effektiv återupplivning men å andra sidan kan det även orsaka irritationer om huden är känslig.

3. Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop

Den minimalistiska flaskan med 3. Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop innehåller inte någon minimalistisk formula. Förutom askorbinsyra så innehålelr den polypeptider som förstärker den naturliga hydrolipidbarriären i huden samt ett komplex av växtextrakt: Centella asiatica, yuzu-frukt, lotusblomma, pionrot, grapefrukt, Baikal skullcap, Kinesisk kvitten och till och med broccoliextrakt. Med hjälp av dessa så får Klairs serumet antioxidanta, närande och antiaging egenskaper. Dock så verkar detta serumet enbart som en förebyggande behandling och hjälper därmed inte till att motverka redan existerande rynkor och mörka fläckar.

4. Image Skincare Vital C Hydrating Antioxidant A C E Serum

Image Skincare Serum är ytterligare en vitamin C produkt vi har att presentera. Som namnet antyder så återfuktar serumet huden och motverkar oxidation. namnet ävslöjar också att vitamin C har kombinerats med två andra vitaminer som förbättrar huden: retinol (vitamin A) och tokoferoll (vitamin E). Det är viktigt att komma ihåg att serumet inte bör användas på morgonen eftersom det innehåller retinol, så vida du inte använder solskydd (vitamin A kan orsaka överkänslighet mot solen). Dessutom så är priset för Image Skincare Vital C Serum väldigt högt.

5. Alpha-H Vitamin C with Grape Seed

Vitamin C serumet av Alpha-H hamnar på plats 5 i vår mini rankning. Detta intensiva serumet för daglig hudvård stimulerar tillverkningen av kollagen, förbättrar hudens struktur, minskar hyperpigmenteringar och säkerstället att huden skyddar från angripare. Allt detta är möjligt med hjälp av kombinationen av askorbinsyra, vinduvkärnextrakt och glycyrrhizaextrakt. Tyvärr så är priset på Alpha-H serumet inte särskilt lockande, och enligt recensionerna så ger den inte snabba resultat som funkar för alla hudtyper. Men den förtjänar oavsett att bli noterad.