Friska kvinnor i Sverige

#

Topplista över de 7 bästa ögonbrynspennorna. Vilka produkter ger bäst resultat?

Noggrant sminkade ögonbryn är en perfekt ram för ansiktet och ögonen. Är du ute efter en penna som äntligen uppfyller dina krav? Om du har svårt för att välja rätt, har vi skapat en lista över de 7 bästa ögonbrynspennorna på marknaden.

En ögonbrynspenna är alla tjejers bästa vän. Skapa snygga linjer, fyll i ögonbrynen med färg och kamouflera alla fläckar. Ta reda på vilka pennor som är värda att kolla in!

TOPP 7 ögonbrynspennor

#1 Nanobrow Eyebrow Pencil

brynspenna nanobrow

Detta är en professionell, automatisk sminkpenna för ögonbrynen som inte behöver vässas. Spetsen är alltid perfekt formad. Hållbarheten, precisionen och den enkla appliceringen har resulterat i flera nöjda användare över hela världen. Otroligt pigmenterade nyanser och rätt hårdhet på spetsen är magin som får ögonbrynen att se underbara ut. Denna penna har skapats för alla som gillar vackra ögonbryn. Få naturliga effekter på ett ögonblick. Den fungerar bra för fjäder-metoden, vilket innebär att man markerar nedre och övre kanterna på ögonbrynen och fyller i hela bågen. Pennans silkeslena konsistens glider över huden jämt och ritar små individuella hårstrån och fyller i glesa områden. Den är vattenfast och otroligt hållbar – sminket överlever hela dagen i alla väderförhållanden. Nanobrows ögonbrynspenna garanterar läckra ögonbryn in i minsta detalj.

Överväg den om:

– du vill rita ultratunna linjer,
– du letar efter en långvarig, komfortabel produkt med precision,
– dina ögonbryn är fulla av fläckar och luckor,
– du vill alltid ha fenomenala ögonbryn,
– du letar efter en automatisk, utdragbar produkt,
– du vill se professionell ut varje dag.

kan köpas snabbt på www.nanobrow.se

#2 Benefit Cosmetics Precisely My Brow

Denna precisionspenna hjälper dig att definiera formen på dina ögonbryn på ett ögonblick! Saknar du några hårstrå? Rita supertunna linjer som liknar riktiga ögonbrynshår. Det räcker med ett par strykningar med pennan för att täcka ögonbrynen med en vacker, naturlig färg. Dess unika, supertunna form garanterar drömlika, underbart stylade ögonbryn. Den inbyggda och bekväma borsten ger dig maximal komfort när du sminkar dig så processen tar inte särskilt lång tid.

Överväg den om:

– du vill ha en ultra-tunn, precisionsapplikator,
– du inte är nöjd med utseendet på dina ögonbryn
– du vill att dina gonbryn ska se tjockare och fylligare ut,
– dina ögonbrynsbågar är fulla av fläckar och luckor.

#3 Huda Beauty Bomb Brows Microshade Pencil

Detta är en väldigt tunn, utdragbar ögonbrynspenna som accentuerar, skulpterar och fyller i ögonbrynen för att ge dem korrekt form hela dagen. Skapa små, naturliga linjer som ger dig perfekt makeup hela dagen. Huda Beautys ögonbrynspenna är vattenfast och håller sig intakt i alla väderförhållanden. Tungt regn eller heta sommardagar förstör inte din look. Den robusta, spiralformade borsten ser till att du använder precis rätt mängd pigment så att effekten aldrig blir grotesk. Skapa makeup som passar alla tillfällen. En annan fördel är formulan som berikats med E-vitamin, ricinolja och kokosolja, vilket gör att ögonbrynen ser snygga ut även utan smink.

Överväg den om:

– du är ute efter en vattenfast, långvarig produkt,
– du inte bara vill styla, utan också vårda dina ögonbryn,
– du vill ha ögonbryn som ser snygga ut även utan smink,
– du behöver extra, påritade hårstrån.

#4 Dior Backstage Diorshower Brow Styler

En precisionspenna för ögonbrynen som snabbt jämnar ut formen på dina brny. Den har en väldigt tunn spets som fyller i glesa områden utmärkt. Den garanterar vackra ögonbryn hela dagen lång. Applikatorn kan dras ut med en roterande rörelse – den hjälper dig att läga spektakulär makeup snabbt och utan ansträngning. Pennan är tillgänglig i naturliga, subtila nyanser och fungerar bra för alla typer av ögonbryn. Professionell och stilig makeup som passar alla tillfällen? Inget är omöjligt med denna penna!

Överväg den om:

– du vill ha perfekta ögonbryn,
– du vill ha både kraftig och naturlig makeup,
– du letar efter en penna som erbjuder subtila nyanser.

#5 KVD Beauty Signature Brow

Detta är en precisionspenna för ögonbrynsstyling som har en otroligt tunn, ovalformad spets. Den låter dig rita väldigt tunna linjer som liknar riktiga hårstrån. Skapa önskad form med den längre sidan och använd sen den kortare sidan för att fylla i ögonbrynen för en naturlig effekt. Den vattenfasta, långvariga formulan håller under alla väderförhållanden. Du kan välja mellan sju neutrala färger så det är enkelt att hitta en som matchar dina drag.

Överväg den om:

– du älskar veganska och grymhetsfria produkter,
– du letar efter neutrala, subtila färger,
– du vill rita väldigt tunna linjer,
– du vill ha naturliga effekter som inte är överdrivna.

#6 Fenty Beauty Brow MVP Ultra Fine Brow Pencil & Styler

Möt denna unika ögonbrynspenna som ger dig full kontroll över utseendet på dina ögonbryn. Den supertunna, utdragbara spetsen på ena sidan och en stylingborste på andra sidan säkerstället att dina ögonbryn alltid ser fantastiska ut. Produkten lägger väldigt tunna linjer som låter dig fylla i glesa områden. Rihanna såg till att nyanserna passar alla kvinnor, så du kommer garanterat att hitta en som passar dig. Den vattenfasta, naturliga konsistensen skulpterar och kamouflerar fläckar på ett ögonblick.

Överväg den om:

– du vill använda en vegansk produkt,
– du letar efter en spetsig, vattenfast penna,
– du önskade att sminkningen gick fortare varje dag.

#7 Clinique Quickliner For Brows

Denna ögonbrynspenna kommer imponera stort på dig. Den har skapats i form av en delikat penna som alltid ritar exakta linjer och ger ögonbrynen korrekt form och fyllnad. Använd den för att konturera eller accentuera dina ögonbryn. Den fungerar otroligt bra separat också, och levererar långvariga effekter samt intensifierar färgen på dina naturliga ögonbryn. Formulan torkar inte efter lång användning. Dina ögonbryn håller skicket i flera timmar. Pennan bör användas på rena ögonbryn så att du kan lägga unika sminkningar varje dag!

Satsa på denna om:

– du vill rita tunna linjer,
– du vill omdefiniera din ögonbrynsform,
– du drömmer om naturlig definition,
– du är ute efter en automatisk produkt som inte behöver vässas.