Friska kvinnor i Sverige

#

TOPP 5 Mascaror du bör känna till!

Vackra, långa och tjocka ögonfransar på ett ögonblick? Utan ett kosmetolog och kemiskt franslim? Det visar sig att det är möjligt! Allt du behöver göra är att ta ett ögonblick för att välja den perfekta mascaran som helt enkelt kan visa sig vara extremt problematisk. Många mascaror kan helt enkelt inte kännetecknas av effektiv prestanda, istället flagnar de av och förstör hela makeupen. Det är därför vi har skapat en TOPP 5-rankning av de bästa mascarorna som kvinnor kan lita på!

bästa mascara ranking

TOPP 5 mascaror värda att prova!

Tack vare denna lista borde det aldrig mer vara svårt att välja den perfekta mascaran! Mascarorna vi har samlat upp i rankingen uppfyller de moderna kvinnornas förväntningar. När vi skapade den här rankningen tog vi hänsyn till faktorer som:

  • produktens hållbarhet;
  • bekväm applikation;
  • borsten som följer med mascaran.

Det är på sätt och vis de viktigaste faktorerna som avgör valet av rätt mascara. Så det är dags att upptäcka mascarorna som gör att du kan uppnå spektakulära resultat i din dagliga ögonfranssminkning.

1. Nanolash mascara

bästa mascara ranking

Förstaplatsen går till Nanolash mascara. Detta är en mascara som redan har uppfyllt förväntningarna hos tusentals kvinnor runt om i världen, och användare har bara bra saker att säga om den.

Låt oss börja med produktens hållbarhet. Nanolash mascara har en idealisk konsistens som gör att den täcker alla fransar perfekt. Tack vare det torkar mascaran snabbt, och även om du känner för att lägga till ett extra lager behöver du inte oroa dig för att mascaran börjar smula eller flagna. Produkten kladdar inte heller när den utsätts för fukt.

En annan viktig egenskap är variationen av val när det kommer till denna mascara. Varumärket har släppt två varianter av mascaran, så att du kan välja den perfekta produkten. På varumärkets hemsida kan vi välja mellan:

Båda produkterna är utrustade med perfekt formade borstar, gjorda av silikon. De låter dig separera fransarna exakt och belägga dem med mascara från rötterna till spetsarna.

2. Lashcode Mascara

bästa mascara ranking

På nästa ställe finns Lashcode Mascara. Detta är en produkt med ett mycket gott rykte. Det bör noteras att denna mascara är mycket långvarig. Användare påpekar att det inte kladdar eller smulas sönder under dagen.

Du bör veta att även om Lashcode Mascara inte är märkt som en vattenfast mascara, anger användarna att den inte kladdar ut i kontakt med vatten.

När det gäller borsten som följer med Lashcode Mascara finns det inga klagomål heller. Den formas optimalt, vilket gör appliceringen till ett sant nöje, och du behöver inte oroa dig för eventuella klumpar på dina ögonfransar.

3. Guerlain Maxi Lash So Volume

Guerlain Maxi Lash So Volume är en mascara med en förtjockande effekt. Det är tänkt att lägga till spektakulär volym till fransarna och göra dem mer definierade. Användarna anger att de uppnått den avsedda effekten men bara först efter att ha applicerat ett andra lager av produkten. Men eftersom Maxi Lash So Volume torkar ganska snabbt bör detta inte vara något större problem.

Borsten är ganska välformad. Den har korta fibrer som smalnar av i spetsen. Detta bör inte orsaka några svårigheter under applikationen. Du måste dock komma ihåg att när den konfronteras med högre temperaturer börjar mascaran att kladda och lämna rester på ögonlocken. Under dagen kan det börja flagna, speciellt om du applicerar fler lager.

4. Mac Mineralize Multi-Effect Lash

Nästa i rankingen är Mac Mineralize Multi-Effect Lash mascara. Detta är en mascara från ett välkänt varumärke som också är en av de bästa på marknaden. Det är värt att börja med borsten som är ganska välformad. Det bör inte orsaka några problem vid applicering av produkten.

Mac Mineralize Multi-Effect Lash låter dig uppnå önskad effekt efter det första lagret. Samtidigt bör användarna förbereda sig på att det i slutet av dagen kan börja bli lite smuligt och flagigt. Du bör inte heller ta med dig den här mascaran till bastun – den tenderar att kladda i kontakt med fukt.

5. Revlon Grow Luscious Bold Lacquer

En annan mascara värd uppmärksamhet är Revlon Grow Luscious Bold Lacquer. Det är en ganska bra mascara, även om det finns vissa reservationer mot det. Men börja med de positiva aspekterna, låt oss prata om borsten. Den har korta, tätt placerade borst som separerar fransarna bra.

Den största nackdelen är dock mascarans livslängd, som inte bara smulas sönder i slutet av dagen utan också tenderar att färga ögonlocken när den utsätts för högre temperaturer.

De 5 TOPP-produkterna i ovanstående ranking anses vara de bästa. Nanolash mascara tar förstaplatsen, eftersom den kommer närmast idealet. Du kan fritt testa våra val och välja den bästa mascaran för dig själv!