Friska kvinnor i Sverige

#

TOPP 5 Idéer för Nanoil Castor Oil i din Skönhetsrutin

Ricinolja är en av de bästsäljande skönhetsoljorna. På senare tid har vi upptäckt att denna olja inte bara fungerar som magmedicin eller för att öka hårväxt. Den kan även användas på ögonfransar, ögonbryn, rengöring av ansiktet eller som en naturlig conditioner för naglarna! Okej, men hur hittar man oljan med högst kvalitet? Nanoil Castor Oil är svaret!

nanoil castor oil

Vad gör Nanoils ricinolja till det bästa valet?

  1. Den är 100 procent naturlig och miljövänlig.
  2. Den är kallpressad.
  3. Den är inte raffinerad.
  4. Den är fri från syntetiska pigment och andra onödiga tillsatsmedel.
  5. Den klarar av flera uppgifter och är lämplig för alla.
  6. Den har Ecocert-certifikatet.

Om du letar efter en ricinolja som ger flest fördelar i din skönhetsrutin, välj Nanoil! Tusentals nöjda kunder pratar om den, och dess kvalitet bekräftas av ECOCERT. Varje droppe innehåller värdefulla ingredienser för din skönhet. Ricinolja består till största del av ricinolsyra, oljesyra, linolsyra, omega-fettsyror, flavonoider, vitaminer och mineraler.

Välj toppkvalitet och nå den högsta nivån av medveten hud- och hårvård. Ricinolja från apotek fungerar till magproblem men den är för tjock och raffinerad, och är inte lämplig för ansikts- eller hårbehandlingar.

Vilka effekter ger Nanoil Castor Oil?

Den har antibakteriella, svampdödande och antiinflammatoriska egenskaper, ökar hårväxten för fransar och ögonbryn samt adderar fyllighet och volym. Nanoil Castor Oil har en milt mörkande effekt på hår. Den främjar hudförnyelsen och reparerar skadade naglar. Den hjälper också till att eliminera tecken på åldrande hud, bristningar, samt gör håret mjukt och jämnt genom att ge lyster och motverka kluvna toppar. Nanoil återupplivar hårfärgen och förhindrar matthet, samt hindrar håravfall och stärker hårstråna från rot till topp.

nanoil castor oil

TOPP 5 användningsområden för ricinolja

Ricinus Communis Fröolja från Nanoil är en garanti för toppkvalitet. Den kommer i en elegant flaska, har Ecocert-certifikat, och gör underverk både för män och kvinnor. Den förbättrar alla typer av hud och hår. Hur använder man den?

#1 Ricinolja inom kroppsvård

Nanoil Castor Oil hjälper dig att hantera alla möjliga problem eftersom den har antibakteriella, antiseptiska och antiinflammatoriska egenskaper. Den motverkar dessutom celluliter och bristningar; använd den för att massera kroppen och blanda den med andra essentiella oljor.

#2 Ricinolja inom ansiktsvård

Tack vare dess rengörande egenskaper kan du använda den till att vårda ansiktet. Prova oljerengöring, som är en populär rengörande metod även känd som OCM. Du kan köpa färdiga blandningar eller blanda en egen olja med ricinolja som bas. Nanoil erbjuder flera skönhetsoljor – kombinera dem gärna. Produkten fungerar också för att avlägsna vattentät smink.

#3 Ricinolja inom hårvård

Den förbättrar hår och hårbotten. Om du har problem med håravfall, kluvna toppar eller matt frisyr – använd ricinolja. Värm oljan aningen och massera in den i hårbotten och hår. Massera i ett par minuter. Låt den sitta i 30 minuter och skölj ur den med ett milt schampo.

#4 Ricinolja på ögonbryn och fransar

Produkten från Nanoil stimulerar växten för ögonbryn ovch ögonfransar vilket gör dem starkare, tjockare och resistenta mot håravfall och andra besvär. Applicera oljan på ögonbryn och fransar varje dag innan du ska sova. Du kommer att se förbättringar inom några veckor.

#5 Ricinolja inom nagelvård

Nanoil är idiotsäkert när det kommer till att behandla och förbättra naglar, nagelband och huden på händerna. Oljan läker även den torraste huden. Värm upp oljan och blötlägg händerna i den i ungefär 15 minuter. Du kan också gnida in den på naglar och hud.

oljor för längre ögonfransar nanoil

Vi har sammanfattat de bästa idéerna för hur man kan använda ricinolja, men det är du som bestämmer hur du får det mesta ut av den. Upptäck alla fördelarna – prova Nanoil Castor Oil!

Ner information om Nanoil produkter kan hittas på  nanoil.se 

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanoil (@nanoil.official)