Friska kvinnor i Sverige

#

DIY Cluster Lashes från Nanolash. De bästa fransförlängningarna?

Varje kvinna bryr sig om sitt utseende. Genom att komma ihåg ordspråket, ”fina fjädrar skapar fina fåglar”, gör vi vårt bästa för att förbättra skönheten och förbättra utseendet så mycket vi kan. Idag granskar vi nya fransar kluster – gör-det-själv-kluster fransförlängning – som kan vara sättet att vända din bild på bara 10 minuter!

DIY Eyelash Extensions nanolash

Förförisk look – De flesta kvinnors prioritet

Daglig skönhetsrutin och förbättring av våra bästa ansiktsdrag har stor inverkan på hur vi mår. Och ögonområdet är huvudfokus.

Kvinnor älskar att experimentera med olika ögonfransprodukter. Men vanliga mascaror klarar inte av att definiera svaga, raka och glesa fransar. Applicering av ögonfransserum är en populär lösning, men det tar vanligtvis tid innan man kan njuta av märkbara resultat.

Tålamod, även om det är den största dygden, hjälper inte när man försöker förbättra fransarna; fransarnas livskretslopp är mycket kort så att få fransarnas wow-halvcirklar på ett helt naturligt sätt är omöjligt.

Nanolash DIY Lash Extensions är kluster fransar som visar sig vara en effektiv lösning. Dessa är lättapplicerade gör-det-själv-kluster fransförlängning som du kan bära utan att överbelasta naturliga fransar. Inom bara tio minuter kan varje kvinna förverkliga sin dröm om en förförisk fan av ögonfransar.

DIY Lash Extensions – Kan vi betrakta dem som ett genombrott inom ögonfransförlängning?

Nanolash DIY Lash Extensions har släppts nyligen men har redan hyllats som spelväxlare. Märket Nanolash sätter ribban högt för de konkurrenskraftiga frans märkena.

DIY Lash Extensions finns tillgängliga i en engångsförpackning eller i ett komplett fransförlängningssats. Engångsförpackningen innehåller 36 kluster i 3 storlekar: 10, 12 och 14 mm. Gör-det-själv-klusterfransar finns i så många som 8 stilar.

När det gäller förpackningen innehåller den:

  • Nanolash bonder
  • Nanolash sealer
  • Nanolash remover
  • ögonfranspincett

Dessa tillbehör har fem milliliter, vilket gör dem mycket ekonomiska.

Applicera klusterfransar DIY Lash Extensions – enkelt och effektivt

De av er som inte har gjort ögonfransförlängning hemma än kan känna er överväldigad av appliceringen av DIY Eyelash Extensions. I de flesta fall är det erfarna kosmetologer eller utbildade franstekniker som gör fransförlängning eftersom det är lätt att förstöra slutresultatet.

Men DIY lash clusters Nanolash har designats så att varje kvinna enkelt kan applicera dem hemma. Hela processen omfattar endast tre steg:

  • applicera bonder, det vill säga ett franslim, och vänta i 30-60 sekunder tills det blir klibbigt.
  • placera fransvisparna under de naturliga fransarna (mer eller mindre en millimeter bort från vattenlinjen).
  • trycka på fransarna med pincetten och applicera sealer  för att avsluta behandlingen och ta bort den klibbiga pälsen.

Tillverkaren garanterar snabb fransförlängning hemma som tar bara 10 minuter. Vad som också är bra, klustren kan bäras i till och med 5 dagar.

När du är redo att ta bort gör-det-själv-kluster fransförlängning använder du Nanolash remover som bryter ner limmet utan att försämra tillståndet hos naturliga fransar.

Ögonfransförlängning hemma

DIY Eyelash Extensions – Du är tio minuter från de perfekta fransarna

DIY Eyelash Extensions är lyx klusterfransar som gör att du kan vända din bild på bara 10 minuter. Varje kvinna kan välja de färdiga fransförlängningarna och applicera dem lätt; du behöver ingen erfarenhet av att applicera klusterfransar.

Nanolash DIY lash clusters finns i 8 stilar och 3 längder så att du kan göra en delikat fransstil eller mer dramatiska Russian Volume fransar.

Unikhet, innovation och enkelhet – dessa ord är bäst för att utvärdera DIY Eyelash Extensions från Nanolash. Varje kvinna är bara tio minuter bort från drömmen, naturligt utseende frans entusiaster!