Friska kvinnor i Sverige

#

Det här är trendigt! 3 sätt att sminka brynen med Nanobrow Eyebrow Styling Soap

En av de mest populära sminkprodukterna för bryn genom tiderna är… tvål! Effekten med tvålbryn, där hårstråna kammas och stylas noggrant med hjälp av en glycerinbaserad tvål, är fortfarande en av de mest populära trenderna när det gäller smink. Visste du att Nanobrow Eyebrow Styling Soap är en produkt som används flitigt av såväl makeupartister som sminkälskare? Tvålen är formbar och fulländad så att du kan uppnå många fantastiska sminkningar. Lär dig mer om dem!

trender för ögonbrynssmink

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – en tvål som inte kräver vatten!

De som redan har försökt sig på att göra tvålbryn med traditionell, glycerinbaserad tvål vet hur omständligt det kan vara. Tvålen ska blandas med vatten, men det är svårt att uppnå rätt konsistens eftersom den kan bli för tjock eller för rinnig att arbeta med. Hur ska man dessutom göra tvålbryn när man inte har tillgång till vatten? Ska man nöja sig med röriga, oestetiska ögonbryn? Lyckligtvis har Nanobrow en lösning: lär känna den innovativa Nanobrow Eyebrow Styling Soap som fungerar utan att du behöver använda vatten. Den är klar att använda, mycket formbar och har en perfekt konsistens. Tack vare denna otroliga produkt kommer dina ögonbryn alltid att se fantastiska ut! Hur använder man den? Det finns många sätt att göra det på!

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – ögonbrynstvål

nanobrow eyebrow styling soap

Nanobrow Eyebrow Styling Soap, 3 sätt att skapa perfekta ögonbryn

1. Nanobrow Eyebrow Styling Soap som används ensam

Ögonbryn stylade med hjälp av enbart bryntvål är den mest populära, vardagliga looken. Nanobrow Eyebrow Styling Soap kräver inte att du använder vatten eller andra vätskor – dess formula har skapats så att du kan använda den direkt på dina brynhår, kamma dem och styla dem som du vill. Nanobrow-tvålen torkar ganska snabbt på dina bryn, men du har tillräckligt med tid för att styla dina hårstrån i önskad riktning.

2. Nanobrow Eyebrow Styling Soap tillsammans med brynpomade

Drömmer du om en mer vågad sminkning? Behöver brynen något mer om du bara har använt tvål på dina bryn? Styla först dina ögonbryn med Nanobrow Eyebrow Styling Soap så att hårstråna kammas i rätt riktning. Så snart Nanobrow Eyebrow Styling Soap torkat kan du använda pomade, rekommendationen är att använda den från Nanobrow-serien – Nanobrow Eyebrow Pomade är formbar och fulländad in i minsta detalj med en mängd naturliga färger att välja mellan. Applicera en liten mängd av pomaden på en platt, vinklad borste och dra en fin, lätt linje på brynets nedre kant. Skapa hårliknande streck i ögonbrynet eller fyll i hela brynet. Börja med försiktiga rörelser och lägg gradvis till färg och förstärk effekten om du vill att sminkningen ska bli skarpare och mer intensiv.

3. Nanobrow Eyebrow Styling Soap tillsammans med brynpuder

Ett sätt att styla dina ögonbryn perfekt och ge dem en vacker ombre-effekt är att skugga ögonbrynen. Tack vare brynpuder gör du den inre delen av dina bryn lite ljusare än den yttre delen – för den här metoden krävs det att du använder två olika puder för att göra din sminkning. Nanobrow Eyebrow Powder Kit är ett perfekt set som låter dig skapa just denna trendiga ombre-effekt. Det består av två mycket välpigmenterade puder och en satin-highlighter, som är utformade för att göra området precis under brynen ljusare. Du måste se den här otroliga effekten med egna ögon! Styla först dina ögonbryn med Nanobrow Eyebrow Styling Soap, fyll sedan i dem med puder, börja med ett ljusare och avsluta med det mörkare. Du kan blanda båda färgerna och sudda ut dem mitten av brynet för att skapa en naturlig effekt. Lycka till!

ögonbrynstvål

Denna professionella brynsminkning, oavsett vilken metod du använder, kommer att vara extremt enkel så länge du använder produkter av god kvalitet. Var kan du hitta dem? Vi rekommenderar www.nanobrow.se – där hittar du allt du någonsin kan tänkas behöva för att få de vackraste och mest fantastiska ögonbrynen!