Friska kvinnor i Sverige

#

De högst betygsatta ögonbrynspomaderna som rekommenderas av vanliga konsumenter och skönhetstidningar

Ögonbrynspomade blev en skönhetssensation så fort den kom ut på skönhetsmarknaden. Den marknadsfördes först av ögonbrynsdrottningen själv, Anastasia Soare, grundaren av det världskända varumärket Anastasia BH. Sedan dess har nya och varierande formulor börjat dyka upp, som garanterar den mest felfria ögonbrynssminkningen. Vilken brynpomade är den bästa? Drömmer du om den perfekta och mest rekommenderade brynpomaden? Kolla in vilka som uppskattas både av vanliga konsumenter och prestigefyllda skönhetstidningar!

topprankade ögonbrynspomader

Ögonbrynspomade – en produkt som inte är lik någon annan!

Ögonbrynspomade är efterföljaren till mascara, ögonbrynspuder och ögonbrynsgel. Den skiljer sig dock från alla de produkter för brynstyling som du hittills har känt till och använt i din brynsminkning. Den kommer oftast i en liten burk och dess formula liknar en krämig ögonskugga eller en pasta. Den är vanligtvis vaxbaserad. Ögonbrynspomade gör det möjligt att skapa starka, häftiga och uppseendeväckande effekter på ögonbrynen, helt olikt någon annan produkt. Den säkerställer att du kan omdefiniera formen på dina bryn och ge dem volym och definition. Det är inte konstigt att ögonbrynspomade är så flitigt rekommenderad och hyllad som Instagrammarnas favoritprodukt. Brynmakeup gjord med pomade är en global trend: titta bara på Kardashian-systrarnas och globala skönhetsinfluencers smink. Är du sugen på att testa det? Undrar du vilken brynpomade som är bäst? Kolla in våra bästa val

RANGORDNING. Ögonbrynspomader som rekommenderas av vanliga konsumenter och skönhetstidningar

NANOBROW ögonbrynspomade
Den bästa helt enkelt!

nanobrow eyebrow pomade

Dussintals tester, massor av sminkningar och hundratals recensioner har gjort det möjligt att utse vinnaren: NANOBROW Eyebrow Pomade. Detta är den bästa och mest rekommenderade brynpomaden. Dess formula, pigmentering, hållbarhet och konsistens gör att den kan jämföras med de mest prestigefyllda pomaderna. Nanobrows pomade garanterar förstklassig kvalitet, men du behöver inte oroa dig om du tror att du inte har råd: priset på denna pomade är mycket överkomligt, och för sådan kvalitet, prestanda och perfektion är den ett fynd! Den är mycket trevlig, smidig, extremt exakt och bekväm att använda: du kommer att älska den, även om du precis har börjat med ögonbrynssmink gjord med pomaden. Den bästa ögonbrynspomaden behöver inte kosta mycket och behöver inte alls vara svår att applicera! Den garanterar en professionellt snygg brynsminkning för alla! Detta märke är definitivt värt att uppmärksamma. Nanobrow är en expert på brynsmink och brynvård. Vi vet att de kan överraska oss med många fler utmärkta produkter!

Mer information kan hittas på de officiella webbplats: nanobrow.se

ANASTASIA BH DipBrow
– vi värdesätter den eftersom det var den första ögonbrynspomaden av sådan kvalitet


Det var med denna berömda och flitigt rekommenderade brynpomade som allting började – den förtjänar verkligen beröm! Trots att priset är lite svindlande ska du komma ihåg att den är perfekt för både nybörjare och proffs, högpigmenterad och bekväm att använda. Även om det sedan lanseringen har skapats många andra liknande produkter är det fortfarande ett populärt val och den bästa brynpomaden i sin prisklass. Denna brynpomad finns i många nyanser, så du hittar garanterat en som matchar din naturliga brynfärg. Den har en vattenfast och kladdfri formula.

Tarte Frameworker™ Brow Pomade
– en pomade för fans av märkesprodukter


Även om denna pomade rekommenderas ganska ofta bör du komma ihåg att formulan är starkt pigmenterad, så om du inte är så erfaren när det gäller appliceringen eller vill använda den i din dagliga sminkrutin är det bättre att välja en annan produkt för tillfället. Den har en ganska tjock konsistens och finns i 8 nyanser. De flesta av dem är ganska ljusa för att säkerställa att de som har blont hår med inte särskilt definierade bryn kan hitta den perfekta nyansen åt sig själva. Den kommer dessutom i en härlig förpackning! Vi älskar den!

Benefit Cosmetics POWmade
– inte den bästa, men en bra brynpomad

Den här ögonbrynspomaden kommer från ett av de mest kända märkena inom ögonbrynssmink – Benefit. Det första du kommer att märka när du börjar använda den är den mjuka formulan (vissa anser att detta är en fördel, andra en nackdel) och den ovanliga förpackningen som underlättar appliceringen av pomaden. Eftersom det finns åtta olika nyanser finns det en hel del att välja mellan. Nyanserna har valts ut för att matcha både ljusa och mycket mörka ögonbryn.

Kan ögonbrynspomade användas som eyeliner?

Javisst! De mest högpigmenterade brynpomaderna kan även användas som eyeliner. Att de är så mångsidiga är en av deras största fördelar! Så skaffa dig en eyelinerborste av god kvalitet och sätt igång!

Hur återupplivar man ögonbrynspomade som har torkat?

Det finns en speciell produkt för detta – Duraline. Den erbjuds av flera olika märken. Den kan också användas för att späda ut många andra skönhetsprodukter, inte bara ögonbrynspomade. Bara en droppe räcker för att göra underverk och återställa fräschheten i din brynpomad. Om du inte har Duraline kan du försöka späda ut den med naturlig olja, som argan- eller ricinolja.

Hur länge kan man använda pomaden?

Det beror naturligtvis på tillverkaren och hur du tar hand om din pomade (kom ihåg att stänga burken så fort som möjligt). Den genomsnittliga livslängden är dock 12-18 månader, men tänk på att pomadens livslängd förkortas om du lämnar den öppen längre tid och att du då kan få en uttorkad produkt. Uttorkade pomader ger tyvärr inte längre bra sminkresultat.