Friska kvinnor i Sverige

#

Bästa Schampot: Prova Ikoniska Nanoil Argan Micellar Schampoo!

Drömmer du om modellhår? I de flesta fall är snygga, läckra frisyrer resultatet av mirakulösa konditionerande produkter. Ett bra schampo tillhör dessa. Så om du vill ha felfritt hår, skaffa först rätt schampo. Har du stött på Nanoils micellära schampon ännu? Deras modell med arganolja är högst rankad av recensenter. Läs med om Nanoil Argan Micellar Schampoo – gör dig redo för perfekt näringsrikt hår och snäll men grundlig rengöring av hårbotten!

bra nanoil argan schampo

Nanoil Argan Micellar Schampoo: konditionering och näring i ett och samma schampo

Även om du alltid har en ”bad hair day”, finns det ingen idé att deppa. Det finns mycket du kan göra för att förbättra situationen! Skaffa ett bra schampo som förbättrar håret när du tvättar det!

Nanoil Argan Micellar Schampoo är perfekt för torrt, ostyrigt hår. Det rengör håret fullständigt men också hårbotten, något vi ofta glömmer! Schampot ger näring på djupet tack vare näringsämnena i arganoljan. Håret ser friskare och snyggare ut omedelbart!

Nanoil Argan Micellar Schampoo: vilken hårgrupp är det utformat till?

Detta schampo från Nanoil är baserat på arganolja och fungerar perfekt till alla typer av hår – oavsett längd, färg eller textur. Produkten vårdar stelt, fint, lockigt, krylligt, färgbehandlat hår lika bra. Arganoljan ger näring, återfuktar och förhindrar skador, samtidigt som du får en djup färg och glans. Nanoils schampo är en fantastisk reparerande behandling för skadat, matt hår. Dessutom ger det näring till hårbotten.

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanoil (@nanoil.official)

Nanoil Argan Micellar Schampoo: ingredienser

Nanoils schampo är fullt av utmärkta ingredienser! Om du letar efter det perfekta schampot har du hittat rätt!

 1. Miceller: kraftfulla molekyler som vi alla känner till i micellärt vatten för sminkborttagning. I detta schampo samlar de smuts och eliminerar den, samt återställer hårbottens naturliga pH-värde.
 2. Arganolja: detta flytande guld från Marocko är definitivt en av världens mest eftertraktade oljor; den stärker svagt hår, förhindrar hårskador, levererar näring på djupet samt ger en läcker glans.
 3. Taragummi: denna naturliga ingrediens fungerar väldigt bra och gör håret superlent. Den formar ett mikroskopiskt lager på hårytan som förhindrar att håret torkar ut samt gör håret härligt strålande.
 4. Ricinolja: en av de bästa vårdande oljorna för hår och hårbotten. Detta naturliga antiseptiska medel har en antibakteriell effekt, ger näring åt hårbotten och stärker håret samt förbättrar färgen.
 5. Sericin: ett protein som hämtats från silkesfjärilen och gör håret perfekt återfuktat, silkeslent, glänsande och lätt att kamma och styla.

Effekter av Nanoil Argan Micellar Schampoo

 • Schampot gör både hår och hårbotten fullständigt rent.
 • Det avlägsnar smuts, toxiner och garanterar fräschet.
 • Det ger näring, revitaliserar och gör håret snyggare.
 • Det levererar glans och förhindrar att färgen bleknar.
 • Det konditionerar håret för lättare kamning.
 • Det förhindrar frissighet och statiskt hår.
vilket är det bästa schampot

Var hittar man Nanoil Argan Micellar Schampoo?

Nanoils micellära schampo med arganolja finns i flera onlinebutiker och på Nanoils hemsida: [www.nanoil.se] där du också kan läsa mer om briljanta hårvårdstips, testa ditt hårs porositet och kolla in andra anmärkningsvärda skönhetsprodukter. Nanoil erbjuder lösningar anpassade till dina behov: de är perfekt lämpade till kvinnor som söker skönhetsprodukter som inspirerats av naturen.