Friska kvinnor i Sverige

#

Vill Su Snabbt Förstärka Ditt Hår? Prova Nanoil Hårmasken Rik På Keratin

Har du problem med svagt hår? Har du försökt med massa olika balsam och behandlingar som bara blev misslyckat? Innan du bestämmer dig för att klippa håret, prova Nanoil hårmasken rik på keratin. Den är fylld med detta nödvändiga protein och förstärkt med provitamin B5. Upptäck varför kvinnor har blivit helt tokiga i denna keratin masken!

Nanoil keratinmasker för hår

Vad är en Nanoil keratin hårmask?

Den är helt enkelt en produkt som får håret att se bättre ut rekordsnabbt. Regenbunden användning fixar skadade hårstrukturer. Dess reparerande effewkt är mycket kraftfull. Kände du till att keratin är vad håret består av? Detta värdefulla ämne finns i cortex, överhuden och hårsäckarna men kroppen lyckas oftas inte tillverka tillräckligt av det för att hålla håret friskt. Keratin har gott om aminosyror, inklusive cystein samt andra som är nödvändiga för håret såsom alanin och glycin. Om en brist uppstår så ser håret sämre ut med en gång. Därför behöver du göra något åt det och förse håret med keratin varje vecka men hjälp av en bra hårmask rik på keratin.

När ska man använda en Nanoil keratin hårmask?

Nanoil Keratin Hair Mask är utfomad för hår som är svagt och skadat på grund av att:

  • det ofta färgas
  • blir hårfönat med varm luft
  • det rätas ut med plattång
  • det krullas med hjälp av varma verktyg
  • opassande hårvårdsprodukter används på det
  • det utsätts för extrema väderförhållanden
View this post on Instagram

A post shared by Nanoil (@nanoil.official)

Alla dessa faktorer orsakar skador på hårstrukturen och behöver fixas. Denna masken räddar hår som förlorat sin studs och volym, blivit frissigt och statiskt och som inte längre är mjukt.

Men även friskt hår behöver denna byggsten och det behöver bli försett med keratin regelbundet.

Inte bara keratin: ingredienserna i Nanoil masken

Keratinhydrolysat verkar bäst för håret eftersom det är en lätt typ av keratin som lätt komemr in i hårstrukturen utan att tynga ner håret. Keratinet i en Nanoil mask är mycket effektivt och tar hand om reparationer på ett enastående sätt. Det garanterar ett starkt och friskt hår som ser fantastiskt ut och som är lätt att styla.

Nanoil formulan har berikats med pantenol: en nödvändig ingrediens som ger håret en fin glans samt förbättrar reparationen genom att stimulera cellerna som gör att keratin molekylerna lätt tar sig ner i håret.

Nanoil effektiva keratinmasker

Fördelar med keratinhydrolysat i Nanoil masken

  • Det förstärker håret ordentligt och gör det tåligt.
  • Det ger volym och förtjockar håret.
  • Det garanterar att håret blir mjukt och glansigt.
  • Det förebygger brutna hårstrån och frissighet.
  • Det reparerar håret även då det är helt sönder.
  • Det ger håret motstånd mot mekaniska skador.

Vänta inte på att håret ska ta skada. Håll det starkt genom att förse det med keratin och slipp oroa dig över dess skick.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *