Friska kvinnor i Sverige

#

Är Din Hud Röd & ’Arg’? Prova Nya Serumet från Nanoil

Ansiktsrödhet och irritation är vänligt vanligt och är en konsekvens av dåligt solskydd, irriterande kosmetikaprodukter eller gener. I dessa fall behöver du vara noga med att välja rätt hudvårdsprodukter som stärker och reparerar din hud. Ett nytt serum från Nanoil är ditt bästa val. Nanoil Anti-Redness är perfekt för lättirriterad, rosacea-benägen och känslig hy.

Nanoil serum mot ansiktsrodnad Nanoil

Serumet är en kosmetisk produkt med egenskapen att tränga igenom hudens djupaste lager, vilket gör det till en superbehandling för alla sorters hudirritationer: trots att de mest syns på ansiktets yta, har de också negativ inverkan på insidan av huden. Serum får våra ansikten att se bättre ut, men förbättrar också hudens tillstånd.

Vilka hudtyper är Nanoil Anti-Redness Face Serum bäst till?

Denna produkt fungerar väl på all slags hud som har besvär med irritation. Oavsett ålder, kön eller hudtyp lindrar det din hy. Dessutom är det starkt rekommenderat för rosacea-benägen och känslig hud eftersom dessa tillstånd orsakar problem i den dagliga hudvården – detta serum har allt det viktiga för att lösa situationen.

Vilka komponenter hittar vi i detta serum?

Detta serum ger underbara fördelar till huden tack vare ett utmärkt urval av ingredienser. Formulan är rikt på fyra olika växtbaserade, naturliga extrakt från:

  • lind för att lindra, färscha upp och addera mjukhet till huden
  • cypresskotte för att lindra inflammerad hud och förebygga irritation
  • hästkastanj för att göra ansiktet fylligare och täppa igen blodkärl
  • Ayurvedisk plantaBoerhavia Diffusa, en potent antioxidant som skyddar huden från väder och vind

Bekämpa all hudirritation med Nanoil Anti-Redness!

Ingredienserna har givetvis valts ut noga för att komplementera varandra. Tack vare dessa ger produkten omedelbar lindring till upprörd och irriterad hud. Serumet kan till och med reducera inflammation som reda brutit ut. Extra fördel: långvarig användning skapar ett filter på huden som gör det mer resistent mot irritation, oavsett ursprung.

Vilka andra fördelar kan man räkna med?

Nanoil Anti-Redness Face Serum förhindrar också skador från fria radikaler och intensifierar solskydd, vilket fördröjer hudens åldrande. Dessutom är det väldigt bra på att ge näring åt och hydrera huden, samt förbättra hudtonen.

Hur ofta ska man använda det?

Det kan användas två gånger om dagen beroende på hudens behov. Om du vill förhindra oönskad rödhet och brustna kärl så räcker en gång per dag mer än väl. Om du redan har besvär med fläckar och kärlnät är det en god idé att använda det oftare för att ta hand om problemen snabbt.

Hur använder man Nanoil Anti-Redness Face Serum?

Först och främst måste du komma ihåg att använda det på en helt ren hud. Applicera det på händerna eller direkt på ansiktet. Några få droppar räcker. Massera sen försiktigt ansiktet. Du kan använda en ansikts-roller om du inte har problem med svaga kärl. Huden suger upp serumet inom några minuter. Avslutningsvis kan du följa upp med din vanliga återfuktande kräm.

Om du vill läsa mer om denna produkt eller beställa, gå till www.nanoil.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *