Friska kvinnor i Sverige

#

Säkert solande. Super City Block från Clinique

Det är ingen överraskning att huden behöver särskild omvårdnad på sommaren, eftersom vi måste skydda den från solens strålar. Solen och dess strålar är generellt sett inte farliga om man tänker klokt när man exponeras för dem. Men vad innebär det egentligen? Hur kan man ta hand om huden och undvika solbränna samtidigt som man får en härlig, solkysst nyans? Man kan till exempel använda solkrämer. Den här sortens kosmetika skapar ett slags osynligt skyddslager på huden. Tack vare det kan solens strålar bara nå huden i en sådan utsträckning som genererar D-vitamin och en naturlig, brun hudnyans. Solskyddskrämer motverkar dessutom rynkor, pigmentmärken och solbränna. Dessutom skyddar de här filtren oss från att utveckla sjukdomar som melanom och hudcancer.

En av dessa mirakelkrämer är Super City Block från Clinique. Produktens fullständiga namn är Super City Block Oil – Free Daily Face Protector Broad Spectrum SPF 40. Produkten är avsedd för alla hudtyper. Solkrämen kan appliceras antingen som en separat produkt, eller som en makeup-bas. Super City Block från Clinique bör endast appliceras på ren och torr ansiktshud. Innan appliceringen rekommenderar vi att du exfolierar ansiktet, eftersom krämen kan få torra delar och andra imperfektioner att framstå som mer synliga. Kosmetikan bör masseras in med fingertopparna, efter användning av återfuktande produkter men innan du applicerar smink. En annan fördel med kosmetikan är att den enkelt kan tvättas bort med hjälp av vilket sminkborttagningsmedel som helst. Super City Block innehåller inte heller några oljiga substanser, har en lätt konsistens, och absorberas snabbt även av de djupaste hudlagren.

Super City Block från Clinique har ett extremt högt UV-filter: SPF 40, som skyddar huden mot skadliga UVA- och UVB-strålar. Huden skyddas ytterligare av de antioxidanter som krämen innehåller. Deras syfte är att eliminera de negativa effekterna som solen har, motverka bildning av rynkor, och skjuta upp hudens åldrande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *