Friska kvinnor i Sverige

#

Nanobrow Lamination Gel – grädden på moset inom brynsmink

Visste du att en bra ögonbrynssminkning fullständigt kan förvandla ditt ansikte? Beroende på hur du stylar dem kan dina ögonbryn framhäva dina drag, ge fräschhet, föryngra och framhäva din look. Nanobrow Lamination Gel tar hand om dina ögonbryn så att de ser fantastiska ut varje dag. Se varför den bör ingå i din sminkväska!

bästa ögonbrynsgel för buskiga ögonbryn

Den lätta gelformulan torkar snabbt och skapar en lamineringseffekt för brynen. Den lämnar dina bryn fyllda, fylligare och fjäderlätta. Du kan också använda den som en avslutande touch till din kompletta brynsminkning. Den genomskinliga versionen kan vara det minsta du kan sminka dig med. Om du väljer den färgade varianten är det en snabb lösning för att fylla i och framhäva dina ögonbryn.

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanobrow (@nanobrow.official)

Nanobrow Lamination Gel för alla typer av ögonbryn

Gelen med lamineringseffekt är den perfekta lösningen för dig som vill framhäva dina ögonbryn på ett naturligt och diskret sätt. Den håller ögonbrynshåren i schack hela dagen. Dess formula är klumpfri och ger en icke-klibbig yta. Dessutom ger den dina ögonbryn en hälsosam glans och vårdar dem.

Ricinolja är utmärkt för att regenerera, mjukgöra och ge glans åt dina brynhår. Denna ingrediens gör dina ögonbryn starka och friska. Allt du behöver göra är att borsta produkten genom dina bryn. Gelen är lätt att använda, och den exakta spoolie-borsten gör att du når alla ögonbrynshår, även de kortaste.

Nanobrow Lamination Gel finns i 4 nyanser: ljusbrun – Beige, mörkbrun – Brun, svart – Svart och genomskinlig – Transparent. Varje kvinna, oavsett om hon har grått, blont eller brunt hår, kan hitta rätt nyans av gel för sig själv. För dem som är osäkra rekommenderar vi den genomskinliga versionen.

Nanobrow Lamination Gel – Ögonbrynsgel

Finns i färger:

Hur använder man Nanobrow Lamination Gel?

Borsta ögonbrynen uppåt med precisionsspoolie-borsten så att produkten täcker alla ögonbrynshår. Sprid ut produkten med mjuka rörelser och forma hårstråna i den riktning du vill. Den lilla silikonborsten fördelar produkten väl och separerar enskilda hårstrån. Du kan använda den på egen hand eller som en avslutning på din kompletta brynsminkning.

Nanobrow Lamination Gel – effekter

  • Perfekt definierade bryn
  • Döljda glesa områden
  • 24 timmars hållbarhet
  • Ifyllda ögonbryn
  • Fluffiga och glänsande ögonbryn som efter en lamineringsbehandling
  • Näring och regenerering

Ögonbrynsvård med Nanobrow

I slutet av dagen är det dags att ta bort sminket och vårda brynen. Lamination Gel går lätt att ta bort med en sminkborttagning. Om dina bryn är svaga ska du undvika att gnugga dem med en bomullsrondell. Byt ut din vanliga sminkborttagning med naturlig olja som kan stärka och ge näring åt dina bryn. Massera in den med fingertopparna och tvätta bort den med en mild ansiktsgel. Efter rengöringen applicerar du Nanobrow Eyebrow Serum på dina ögonbryn, som bekämpar problemet med glesa och tunna ögonbryn.

Ta en titt på nanobrow.se för att lära dig mer om Lamination Gel och andra smink- och brynvårdsprodukter.

brynsmink