Friska kvinnor i Sverige

#

Upptäck de Fantastiska Effekterna med Snigelslem på Huden!

Vad tänker du kring att lägga snigelslem på din hud? Om det låter äckligt – kanske att du ändrar uppfattning efter att ha läst detta inlägg. Det har visat sig att snigelslem har flera förskönande egenskaper, vilket också är skälet till att det är relativt vanligt i hudvårdsprodukter. Fortsätt att läsa för att lära dig alla fördelar med snigelslem.

Vem upptäckte den fantastiska effekten av snigelslem på vår hud?

Så vitt vi vet så har snigelslem använts för väldigt längesen. Det glömdes bort i flera århundraden tills några bönder återigen gjorde det populärt. De hade en snigelfarm och märkte att snigelslem gjorde deras hud mjukare och fick den att läka fortare. Efterföljande forskning har bekräftat de fördelaktiga effekterna med snigelslem på människohud.

Är det etiskt att extrahera snigelslem?

Tyvärr kan du inte använda slemmet från en snigel i trädgården. Vi kan inte använda vilket slem som helst eftersom det måste vara en specifik typ. Vi måste lita på kosmetikaföretagen. Ingredienser från djurriket ger alltid upphov till misstanke och tveksamhet. Som tur är kan vi välja varumärken som har certifikat som bekräftar att inga djur skadas vid extraheringsprocessen.

Vad innehåller snigelslemmet?

Det har visat sig att snigelslem är rikt på:

Vitamin A, C och E – dessa kallas ungdomsvitaminerna av en orsak. De skyddar mot fria radikaler, sänker risken för livsstilssjukdomar och fördröjer åldrandeprocessen.

Kollagen – bra för hela kroppen och återfuktar lederna, kontrollerar blodtrycket och förbättrar regenereringen av skadade celler. När det gäller hud ökar kollagen fasthet och elasticitet, slätar ut rynkor och förebyggor linjer.

Elastin – lindrar irriterad hud, snyggar till ansiktet och minskar rynkor i ansiktet.

Glykolsyra – exfolierar döda celler och slätar ut huden. Regelbunden användning förtjockar ytterhuden gradvis, samt stimulerar produktionen av kollagen och elastin.

Allantoin – reparerar och återfuktar huden, lindrar irriterad och inflammerad hud.

Snigelslem är som en näringsbomb för vår hud! Det håller vår hy ung och fast och låter oss njuta av en klar och perfekt hy i flera år.

Vem kan utnyttja snigelslem inom hudvård?

Snigelslem är absolut bäst för hud som åldras. Notera att vår hud börjar åldras tidigare än vad många tror: när du fyller 25! Dessutom fungerar det fantastiskt för personer som lider av akne och hud som lider av hyperpigmentering, ärr och stretchmärken genom att minska synligheten av dessa. Det är också bra för att lindra irritationer efter rakning och därmed ett väldigt bra val även för män.

Snigelslemprodukter. Vad ska man leta efter?

Nu känner du igen de otroliga effekterna av snigelslem så vi hoppas att du inte undviker produkter som är rika på det framöver. Du kan skaffa dig det själv. Våra topprekommendationer är:

  • Mizon All In One Snail Repair Cream
  • SMD Cosmetics Saromae Snail Secretion Cream
  • Missha Super Aqua Cell Renew Snail Sleeping Mask