Friska kvinnor i Sverige

#

Ögonfransserum Som Verkligen Fungerar. Kolla In Vår Best-i-Test!

Vill du vårda dina ögonfransar ordentligt? För detta behöver du en effektiv och professionell produkt som förenklar jobbet. Det är värt att använda sig av ett bra ögonfransserum som, om du väljer rätt, kan göra underverk. Ett väl utvalt serum för ögonfransarna bör innehålla värdefulla ingredienser som stimulerar hårtillväxten och ser till att fransarna blir tjockare och längre efter bara några veckor. Ett säkert serum kompletterar dessutom brist på viktiga näringsämnen som förbättrar ögonfransarnas skick.

Hur väljer man ett ögonfransserum?

Kolla in vår topplista över fantastiska ögonfransserum och välj det som passar dig bäst. Vi har sammanfattat de mest effektiva och säkra produkterna som konsumenter väljer regelbundet. Resultatet är ögonfransar som blir längre, tjockare och fulla med naturlig glans. Dessutom skyddas fransarna från håravfall och skadliga faktorer.

Använd den produkt du väljer systematiskt, och du kommer snabbt märka av de första effekterna. Läckra ögonbryn är inom räckhåll! Använd ett ögonfransserum varje kväll efter att ha avlägsat makeup ordentligt för att säkerställa en vackert definierad blick.

Vad skadar ögonfransarna?

Ögonfransarnas hår är väldigt sårbara och delikata och måste därför vårdas noggrant. Ögonfransserum är det första steget för att förse fransarna med alla nödvändiga ingredienser. Ett väl utvald serum kan göra underverk! Det är även nödvändigt för att minska de faktorer som kan skada ögonfransrana.

Vad skadar ögonfransarna?

Dessa faktorer inkluderar:

 • förlängningar och ögonfransböjare,
 • mascara med dålig kvalitet,
 • dåliga sminkborttagningsprodukter,
 • dålig diet med brist på vitaminer, mineraler och fettsyror,
 • vissa läkemedel,
 • dåligt ögonfransserum.

TOPP 5 ÖGONFRANSSERUM ATT VÄLJA MELAN

Nanolash Eyelash Serum ★

 • Storlek: 3 ml
 • Pris: väldigt bra för så pass hög kvalitet
 • Recensioner: får bra omdömen och recensioner online; hyllas för sin naturliga formula och prestation
 • Var man kan köpa produkten: www.nanolash.se, samt på onlinebutiker och i vanliga skönhetsbutiker

Ett av de bästa ögonfransserumen på marknaden. Det har en säker formula som lämpar sig för alla som snabbt vill förbättra sitt utseende. Efter bara 30 dagar behandling, blir fransarna upp till 50% längre och tjockare. Du märker de första resultaten efter bara tio dagar användning. Den helt naturliga och säkra formulan vårdar dina ögonfransar perfekt från roten till toppen. Dag efter dag blir ögonfransarna fylligare och mörkare. Applicering av produkten är enkelt och bekvämt tack vare precisionsborsten. Efter att ha noggrant rengjort ansiktet från smink, applicera en liten mängd produkt längs ögonfranslinjen på ögonlocken. Precis som en eyeliner. Ingredienserna i ögonfransserumet aktiveras snabbt och arbetar inifrån. De skyddar dina ögonfransar så att de inte skadas, brister, blir spröda eller faller av. Det pålitliga och effektiva ögonfransserumet Nanolash Eyelash Serum är en favorit bland kvinnor över hela världen!

Lashcode Eyelash Serum ★

 • Storlek: 5 ml
 • Pris: prisvänligt med tanke på effekterna
 • Recensioner: konsumenter uppskattar produkten för de högkvalitativa ingredienserna och snabba resultaten
 • Var man kan köpa produkten: tillgänglig både online www.lashcode.se och i butiker

Ännu ett ögonfransserum som är populärt bland kvinnliga konsumenter. Produkten ger voluminösa och långa fransar som imponerar. De perfekt utvalda ingredienserna garanterar återfuktning på djupet, näring och regenerering för även de allra minsta, mest spröda hårstråna. Lashcode Eyelash Serum uppvisar de första effekterna redan efter två veckors användning. Den innovativa formulan innehåller extrakt från soja- och vetegroddar med kraftigt regenrerande egenskaper, arginin, som effektivt återfuktar ögonfransarna och förbättrar upptagningen av näringsgivande ingredienser, baicalein med flera värdefulla flavonoider som bilder ett naturligt UV-filter, och ett komplex med regenererande peptider. Med Lashcodes ögonfransserum kan du vårda dina ögonfransar som ett proffs. Efter att ha tvättat bort ditt smink, använd den tunna precisionsapplikatorn för att lägga på produkten precis under dina övre och nedre ögonfransar. Det har aldrig varit så enkelt!

★ RapidLash Eyelash Enhancing Serum ★

 • Storlek: 3 ml
 • Pris: du kan få en mer effektiv produkt för samma pris
 • Recensioner: ett serum för personer med låga krav; uppskattas för enkel applicering och regenererande egenskaper
 • Var man kan köpa produkten: du hittar den både online och i butiker

Detta ögonfransseruma stimulerar ögonfransarnas naturliga tillväxt. Det skyddar dem från skador och gör dem starkare och mer flexibla. Det är inte så konstigt att detta ögonfransserum nått så stor popularitet över världen. Produktens säkerhet bekräftas av flera dermatologiska och oftalmologiska undersökningar, samt kundrecensioner. Efter bara 21 dagar blir ögonfransarna starkare, friskare och mycket längre. Vid regelbunden användning av denna produkt kan du uppnå ögonfransar som du verkligen är stolt över. De blir vårdade, återfuktade och regenererade, och du kan njuta av din nya snygga look.

★ RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner ★ 

 • Storlek: 1 ml | 1.5 ml | 3 ml
 • Pris: lite för högt, men bra kvalitet på produkten
 • Recensioner: gör ögonfransarna längre och ger dem lyster; användare klagar på priset; du behöver vänta på effekterna ett tag
 • Var man kan köpa produkten: du hittar den i vanliga affärer och skönhetsbutiker online

Ett ögonfransserum som utvecklats av en specialist på oftalmologi. Det ger hög kvalitet och är säkert för din hud. Har du tunna, spröda ögonfransar som behöver fixar fort? Denna produkt hjälper dig att hantera dessa problem och addera glöd till ditt utseende. Den avancerade formulan med biotin, peptider, nanopeptider och palmetto förhindrar håravfall, återfuktar ögonfransarna intensivt och jämnar ut deras struktig. Dessutom har produkten anti-inflammatoriska och lindrande egenskaper. RevitaLash serum är första steget till friska, starka ögonfransar.

★ Xlash Eyelash Serum Conditioner ★

 • Storlek: 3 ml
 • Pris: medel med tanke på kvalitet
 • Recensioner: användare håller med om att ögonfransarna blir längre; produkten kommer med en opraktisk applikator som tar upp för mycket serum
 • Var man kan köpa produkten: du hittar den online och i butik

Denna ögonfransserum har tagits fram av läkare och skönhetsexperter. Det är ett naturligt alternativ till ögonfransförlängningar. Efter bara 3-4 veckor av daglig användning kommer du märka att dina ögonfransar blivit tjockare, starkare och fulla av lyster. Rekommenderad behandling varar i 12-16 veckor, men det är det värt med tanke på effekterna. Detta ögonfransserum innehåller värdefulla ingredienser: Folium Isatidis-extrakt, som mörkar upp, förtjockar och förlänger ögonfransarna, Cacumen Platycladi-extrakt, som främjar ögonfransarnas tillväxt, samt Nigella Sativa som har förtjockande och förlängande egenskaper.

Använd ett serum för att få vackra ögonfransar!

Kom ihåg att de snyggaste ögonfransarna är de som är friska – så glöm inte att vårda dina fransar. Välj ett effektivt ögonfransserum som verkligen fungerar! Använd ett ögonfransförlängande serum dagligen tills du får önskade resultat. Använd sen ett bra ögonfransserum regelbundet för att behålla och förbättra de fenomenala resultaten.

Ett säkert ögonfransserum garanterar längre, tjockare, mer motståndskraftiga fransar. Produkter för ögonfransar rekommenderas särskilt för alla med känslig hud kring ögonen som inte har råd med förlängningar från en skönhetssalong. Med regelbunden användning stärks hårsäckarna tack vare de aktiva ingredienserna, och ögonfransarna blir starkare och synligt längre. Du behöver inte köpa dyr mascara eller använda fejk-fransar överhuvudtaget!