Friska kvinnor i Sverige

#

Nanoil – låt oss presentera en perfekt kosmetisk produkt

Alla kvinnor drömmer om friskt och vackert hår. Det kännetecknar idealbilden av en kvinna. Vi vet att det inte bara handlar om hårets utseende utan också om något mycket viktigare: en känsla av kvinnlighet och självförtroende.

Hår är en svag punkt för många kvinnor. För att det ska vara vackert, friskt och välvårdat behöver det god omvårdnad och ingredienser som främjar en hälsosam tillväxt, och som vårdar från rötterna till topparna.

Den bistra sanningen är att de flesta kosmetiska produkter inte fungerar på håret. De gör mer skada än nytta, vilket beror på att de innehåller flera uttorkande och skadande ingredienser som alkohol, silikon och parabener. Långvarig användning leder inte till något annat än besvikelse och försvagat hår.

Som tur är bestämde sig tillverkaren Nanoil för att sätta stopp för detta, och skapa ett slags skönhetselixir. Nanoil är en unik och innovativ produkt som inte bara förbättrar hårets utseende, utan som även ger det nytt liv och bygger upp dess struktur. Regelbunden användning av Nanoil gör dessutom håret tjockare och ger det mycket mer volym.

Friskt och Vackert hår - Nanoil
Upprinnelse: nanoil.se

Nanoil – vad är det?

Nanoil är en kosmetisk produkt vars tillverkare har fokuserat på detaljerna. Den smala, eleganta glasflaskan är svart och cylinderformad. Den väldoftande produkten inuti flaskan består av noggrant utvalda naturliga oljor i kombination med naturliga och vårdande näringsämnen. Nanoil har en träkork med ett ingraverat löv på. Produkten ser mycket lockande ut. Flaskan har en bekväm och elegant pump som underlättar doseringen av produkten.

Nanoil hårolja – varför är den överlägsen?

Nanoils tillverkare är medvetna om att alla kvinnor har olika sorters hår. Därför har de tillverkat en produkt vars sammansättning och molekyler matchar en av tre hårtyper – en av tre porositeter. På tillverkarens webbplats kan du läsa om de tre sorternas porositet (låg, mellanhög och hög), och ta hjälp av bilder i mycket god kvalitet. På så sätt kan du enkelt avgöra vilken porositet ditt eget hår har, och därmed välja vilken version av Nanoil du bör använda.

Nanoil hårolja – vad innehåller den?

De tre versionerna Nanoil innehåller ett antal vårdande ingredienser, som alla tagits fram för att uppfylla hårets behov. De fantastiska effekterna beror framför allt på kraften i de naturliga oljorna, som är det allra bästa för att vårda hår och ge det nytt liv. Det finns inga slumpmässiga ingredienser i Nanoil. De naturliga oljorna är perfekt anpassade för hårets porositet, så partiklarna passar perfekt in i hårets struktur.

Nanoils goda effekter beror även på ett antal ingredienser som hindrar håret från att bli uttorkat och skört, och som motverkar håravfall. De viktigaste av dessa ingredienser är lanolin, silke, keratin och panthenol. Tack vare dessa ingredienser blir håret vackrare än någonsin förut.

Nanoil hårolja – hur fungerar den?

De tre versionerna av Nanoil är säkra, irriterar inte, och innehåller inga akneframkallande ämnen. Oljan innehåller inte parabener, silikon eller alkohol.

Du kommer bli förvånad över hur vackert håret kan bli tack vare en behandling med Nanoil. Produkten förskönar håret och tar kontroll redan från första användningstillfället. Regelbunden användning av Nanoil kommer göra att håret:

 • får nytt liv från rötterna till topparnaNanoil håroljor
 • keratinstrukturen förbättras
 • defekter i hårbotten kommer att repareras
 • håravfall motverkas
 • tillväxten främjas
 • blir tjockare, inaktiva rötter börjar verka aktivt
 • blir mjukt, elastiskt och får mer lyster
 • Nanoil saktar ned hårets åldrande
 • grå hår motverkas
 • Nanoil skyddar håret mot skador
 • Nanoil skyddar håret mot solen
 • Nanoil hindrar håret från att bli statiskt
 • Nanoil underlättar styling
 • Nanoil reglerar talgproduktionen
 • Nanoil vårdar lipidlagret

Nanoil hårolja – hur använder man den?

En annan av fördelarna med Nanoil är att produkten kan användas på många sätt, och att kombinera dessa kan ge håret nytt liv och vacker lyster. Du kan själv avgöra vilken appliceringsmetod som passar dig bäst.

Nanoil erbjuder ett oändligt antal möjligheter. Beroende på hårets behov kan du vårda det på djupet och låta Nanoil sitta kvar i hår och hårbotten hela natten, eller bara applicera oljan i torrt hår för att kontrollera håret och ge det extra glans.

Nanoil fungerar som mask, i combination med lotion och balsam, som serum i toppar, eller som elixir. Den kan användas i torrt och vått hår, sköljas ur eller sitta kvar, och vårda hela håret eller bara individuella hårstrån.

Produktens mångsidighet och precision, och synergin i de vårdande ingredienserna av hög kvalitet, gör Nanoil till en ikonisk kosmetisk produkt. Bravo, Nanoil!

16 Comments “Nanoil – låt oss presentera en perfekt kosmetisk produkt”

 1. Alicia

  håroljor är fantastiska! Jag beundrar dem ! <3

  Svara
 2. bella

  Jag skulle använda den här produkten 😀

  Svara
 3. Angelica28

  Det låter faktiskt som en perfekt kosmetisk, jag undrar om det verkligen fungerar så bra

  Svara
 4. Diana

  har använt denna olja i några månader. tyvärr är jag inte särskilt regelbunden när det gäller applicering men efter varje håroljning ser håret mycket bättre ut, det är glänsande och mjukt

  Svara
 5. Stefanie R

  Jag kan inte föreställa mig min hårvård utan hårolja 🙂 När du har hittat din perfekta olja är effekterna fantastiska! 🙂 Jag har testat flera oljor och hittade äntligen den som bara är perfekt för mitt hår 🙂 Det är nanoil för hår med låg porositet och matchar mitt hår idealiskt. Sedan jag började använda den är håret viktlöst och stunsigt och väldigt vackert! Jag rekommenderar det starkt 🙂

  Svara
 6. Melissa

  låter otroligt, aldrig hört talas om en kosmetik som matchar hårets porositet

  Svara
 7. Daniella86

  mitt hår blir oljigt mycket snabbt så tyvärr är oljor inte för mig

  Svara
  • Carola

   Det finns oljor som hjälper till att hantera hårbotten. I allmänhet har oljor ett stort inflytande på hårförhållandet

   Svara
 8. A.C.

  Jag hade olika kosmetika som skulle skydda topparna av mitt hår och bara denna olja lyckades göra det, ingenting fungerade lika effektivt som nanoil

  Svara
 9. daisy_m

  Jag upptäckte hårinoljning för länge sedan och varje vinter gillar jag att ge mig själv en oljebaserad behandling eftersom mitt hår inte tolererar låga temperaturer

  Svara
  • Lina

   efter varje vinter och sommar är mitt hår extremt skadat och torrt

   Svara
 10. Sara

  för mig är det för mycket krångel med den här hela hårinoljningssaken, så jag skulle hellere köpa ett bra hårbalsam istället. För mycket arbete med oljor och jag har inte tid för med här. Ett balsam är snabbt och enkelt att applicera och skölja ut.

  Svara
 11. Katrin

  en gång efter färgbehandling behandlade min frisör det på mitt hår och det såg perfekt ut efter torkning! håret var skinande och super mjukt. 🙂 Tyvärr var priset lite för högt

  Svara
 12. Helen H

  En fantastisk produkt! och mycket effektiv! du behöver inte använda så mycket även om du har långt hår

  Svara
 13. em_ma

  aldrig hört talas om det förut, men jag vill verkligen prova det 😀

  Svara
 14. Fadime21

  Jag har applicerat linfröolja under en tid nu och jag kan redan se lite förbättring, den enda nackdelen är lukten

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *