Friska kvinnor i Sverige

#

Nanobrow Lamination Kit för DIY-ögonbrynslaminering – Snabb och enkel behandling hemma

Om du letar efter ett enkelt sätt att definiera ögonbryn utan att fylla dem hela tiden, måste du definitivt överväga att laminera ögonbrynen!

Den använder tioglykolsyra för att ändra formen och positionen på ögonbrynshåren. Syran är nödvändig för att utföra brynlaminering eftersom den lyckas tränga in i håret och skapa den önskade ögonbryn formen, vilket i sin tur möjliggör permanent bryn styling. Varför har ögonbrynslaminering blivit en så populär skönhetsbehandling? Hur gör man hemma? Läsa vidare för att ta reda på det!

Vad är ögonbrynslaminering?

Ögonbrynslaminering är en semipermanent skönhetsbehandling som görs för att lyfta ögonbrynshåren för en fluffig, voluminös look. Under laminering används en lösning med tioglykolsyra för att lyfta, förtjocka och forma brynen. Ögonbrynslaminering har två steg som innebär att man applicerar en lyft- och sättningslotion. Hela behandlingen tar cirka 45 minuter medan resultatet varar i upp till två månader. Beroende på preferenser kan vi antingen göra det hemma eller på en skönhetssalong. I dagens artikel fokuserar vi på gör-det-själv ögonbrynslaminering med ett färdigt laminera ögonbryn hemma kit.

DIY Ögonbryn Lamination Kit – Nanobrow Lamination Kit

Om du vill spara tid under en morgon skönhetsrutin och se till att din ögonbrynsrutin alltid är snabb och enkel – detta lamineringssats för ögonbryn är det rätta valet. Dina ögonbryn kommer att hålla sig exakt stylade, lyfta och fluffiga i många veckor.

Allt du behöver för ögonbrynslaminering – Nanobrow Lamination Kit.

Upptäck hemligheten bakom brynlaminering hemma på nanobrow.se

Nanobrow Lamination Kit är en professionell verktygssats med alla produkter och tillbehör som är nödvändiga för att göra ögonbrynslaminering hemma. Du kan glömma att oregerliga ögonbrynshår sticker ut. Helt själv kan du få helt nya valv och starkare, återfuktade hårstrån. Du kommer att se att DIY-ögonbrynslaminering är enkel, njutbar och tar mindre än en timme!

Satsen innehåller:

 1. brynlim
 2. lyftlösning
 3. fixeringslösning
 4. 10 applikatorer
 5. borsta
 6. spoolie
 7. bruksanvisning

Varför är det bra att göra brynlaminering med Nanobrow-satsen?

Ögonbrynen ser fylligare och fluffigare ut – eftersom hårstråna är jämnt formade och borstade upp ser de tätare och mer voluminösa ut.

Långvarigt resultat – effekterna efter laminering av ögonbryn hemma varar vanligtvis från 4 till 6 veckor, vilket innebär att vi inte behöver använda några ögonbryn sminkprodukter varje dag – ögonbrynen ser underbara ut även utan smink!

Enklare styling – efter brynlaminering är hårstråna redan rätt formade, vilket gör dem lättare att styla och låser dem på plats.

Yngre utseende – ögonbryn lyfteffekt förbättrar formen på brynen, lyfter dem för att lägga till definition till bågarna, får ögonen att se större ut och gör att ditt ansikte ser yngre ut.

Ögonbryn laminering hemma – Resultat

Ögonbrynslaminering ger en tjockare look, frisk glans och förbättrar ögonbrynsformen, vilket gör att du kan förbättra dina ögon.

 • ✓ Dina ögonbryn kommer att se tjockare och fylligare ut än någonsin tidigare, plus kommer att ha en slät struktur och subtil glans.
 • ✓ Ögonbrynslaminering hjälper till att forma ögonbrynshåren till önskad position och tar kontroll över processen. Behandlingen ger en lyftande effekt för att få brynen att se mer voluminösa ut.
 • ✓ Hemma-ögonbrynslaminering tämjer inte bara oregerliga hårstrån utan definierar också bryn formen och gör bågarna snyggare. Dina bryn kommer att vara mer symmetriska medan kala fläckar blir mindre märkbara.
 • ✓ Efter laminering blir ögonbrynen djärvare och fluffigare. Resultaten varar i flera veckor, beroende på hårväxtens hastighet.
  Dessutom kan ögonbrynslaminering bidra till att göra glesa områden i brynen mindre synliga, vilket gör att vi kan få fler symmetriska bågar.

Var kan man köpa ögonbrynslaminering kit från Nanobrow?

Du hittar det i bra skönhetsbutiker (t.ex. Douglas), skönhetssalonger, onlinebutiker och den officiella webbplatsen nanobrow.se

Hemma ögonbrynslaminering är ett bra val för dem som vill ha ett naturligt utseende, permanent ställda ögonbryn, plus en enklare daglig ögonbrynsrutin. Prova den trendigaste ögonbrynslooken utan behandlingar på salongen med Nanobrow Lamination Kit!