Friska kvinnor i Sverige

#

Lider Du Av Rodnad och Torrhet i Ansiktet? Prova TOPP 5 Serumen för Reaktiv Hud

Kämpar du med att hitta det bästa serumet till ditt inflammerade, röda ansikte? Då har du kommit rätt! Vi har listat de mest effektiva anti-redness serumen för alla er som lider av brustna blodkärl i ansiktet och känslig hud. Fortsätt att läsa och upptäck produkter som är värda att prova.

Hudvårdstips för brustna kapillärer och ansiktsrodnad

Många problem kring rosacea-benägen hud har sitt ursprung i att vi ignorerar hudens behov. Folk brukar sträcka sig efter en slumpmässig lindrande ansiktskräm som i slutändan bara förvärrar det hela.

Vi glömmer att det finns många faktorer som irriterar reaktiv hud med benägenhet för rodnad, exempelvis höga/låga temperaturer, toxiner, alkoholbaserade hudvårdsprodukter, hård rengöring (särskilt exfolierande krämer) eller till och med några naturliga ämnen (oljor, kaffein, extrakt från chili eller hypericum).

Det viktigaste är givetvis varsamhet. Vi måste komma ihåg att välja ansiktsprodukter och hembehandlingar som inte utlöser irritation och torrhet. En väl lämpad blandning ingredienser i en lätt produkt kan återställa balans och lindra reaktiv hud. Det är därför ett serum är ett måste. Inte vilket serum som helst dock. Det måste innehålla lindrande växtbaserade extrakt som har goda effekter på svaga blodkärl.

Vilket anti-redness ansiktsserum ska man välja?

Kosmetikabranschen är full av anti-redness ansiktsserum för rosacea-benägen hy, men det är bara några som verkligen fungerar på problematisk, känslig hud. Här är några måsten för de som inte klarar av att hantera sina brustna blodkärl i ansiktet: de bästa serumen mot brustna blodkärl!

Nr. 1 Nanoil Anti-Redness Face Serum

Lära dig mer – www.nanoil.se

Vi har inte hittat ett bättre serum än detta. Nanoil kombinerar växtbaserade extrakt som lindrar huden och förstärker svaga kapillärer: hästkastanj-, lind- och cypressextrakt. Serumet är berikat med vitamin B3 som motverkar dilatering i kapillärerna, och Punarnava extrakt som är en Ayurvedisk planta känd för sina anti-aging effekter. Dessa ingredienser har blandats i en vattenbaserad formel som penetrerar huden fort och lindrar från första användning. Regelbunden användning reducerar gradvis röda fläckar och förebygger brustna kärl och andra brister.

Nr. 2 La mer MED Anti-Red Couperose Concentrate

En liten produkt med stor potential. Dess huvudsakliga ingrediens är Marine Care Complex, en kombination av havssalt, extrakt från havslera och extrakt från alger. Denna unika blandning förhöjs ytterligare av glycerin och kisel. Ingredienslistan är kort och fri från potentiella irritanter. Detta lätta serum lindrar irriterad hud. Regelbunden användning minskar uppblossningar, förbättrar brister, motverkar brustna kapillärer, och håller ansiktet ungt.

Nr. 3 Exuviance AntiRedness Calming Serum

Detta serum rekommenderas för rosacea-benägen, känslig, lättirriterad hy, och sticker ut från andra serum på grund av dess stora antal ingredienser som blandats till en formel med lätt textur. Varje droppe innehåller, hästkastanjextrakt, anti-inflammatoriska peptider, extrakt från alger och vitt te, kaffein, zink och bisabolol. Alla ingredienser arbetar tillsammans för att stoppa inflammation, förstärka kapillärerna och förhindra oönskad rodnad. Serumet måste användas ett par gånger, men ger sen ett slätare, elastiskt och avslappnat ansikte fritt från pigmentfläckar.

Nr. 4 SkinCeuticals Redness Neutralizer

SkinCeuticals Redness Neutralizer har utformats för känslig, torr och rosacea-benägen hud. Serumet är baserat på ett peptidkomplex som förhindrar hudirritaiton och dilaterade kapillärer. Med adderade antioxidanter får ansiktet ett ungt utseende, samtidigt som bisabolol, zink och shea-smör lindrar rodnande hud. SkinCeuticals Redness Neutralizer arbetar på många nivåer och vårdar röd, irriterade och brännande hud. Du behöver använda det regelbundet, åtminstone en gång om dagen.

Nr. 5 The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10%

Detta krämaktiga serum är tillverkat för rosacea-benägna, problematiska och känsliga hyer. Eftersom det är rikt på azelainsyra reducerar det rodnad effektivt, men ljusar också upp hyperpigmentering, mörka fläckar och ådernät. The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10% rekommenderas för daglig användning på rosacea-benägen hud. Det har ett neutralt pH-värde, är alkohol- och oljefritt, och veganvänligt. Det bör användas vid läggdags på ett rent och torrt ansikte – undvik ögonen. Lapptest rekommenderas innan användning.