Friska kvinnor i Sverige

#

Enklare Hårfärgning Med ColorCuts Highlighting Foam Strips!

hårfärgning inpackningar colorcuts

ColorCuts, en maltesisk tillverkade av frisörutrustning, är ett varumärke som uppskattas av proffs och får tillit från tusentals frisörsalonger över hela världen. De effektiva och lättanvända produkterna fungerar bra i alla frisörsalonger och effektiviserar arbetsflödet för hela arbetsgruppen. Moderna frisöraccessoarer bör förenkla processerna för att uppnå de trendigaste färgningsteknikerna och vara kompatibla med alla färgprodukter.

ColorCuts varumärke står för miljömedvetenhet, hållbar produktion och högre standard på marknaden för frisörtillbehör och utrustning. ColorCuts svarar på behoven hos frisörer som letar efter avancerad och miljövänlig utrustning till sina salonger.

Highlighting Foam Strips är en revolution på frisörmarknaden. De högteknologiska, unika materialen är 80% återvunna och erbjuder en praktisk lösning som uppskattas av proffs från hela världen. Stripsen är extremt mjuka och anpassar sig efter handen under färgläggningen. Resultatet? Snabbare, bekvämare arbete och mer spektakulära färgläggningar.

highlight hår strips

ColorCuts Highlighting Foam Strips – förtjänar de hypen?

Hårfärgning kan förvandla utseendet fullständigt. Varje procedur bör därför vara skräddarsydd efter individen, unik och njutbar. Highlighting Foam Strips låter dig skapa de populäraste och trendigaste frisyrerna och imponera på dina kunder. Ersätt aluminiumfoliet med en specialiserad och mångsidig accessoar för färgning och highlighting som gör ditt arbete snabbt och effektivt.

Highlighting Foam Strips består av ett lätt och termiskt material, är lättanvända och lämpliga för alla hårfärgningstekniker. Den unika beläggningen på remsorna optimerar temperaturen på håret och ger 100% kontroll över färgningsprocessen. Inga risker för att håret överhettas. Remsorna är fria från lim, men fäster vid kontakt med färgprodukter. Den klibbiga ytan förhindrar att remsorna trillar av håret när det färgas. Highlighting Foam Strips är återanvändningsbara – du kan tvätta dem och deras effektivitet håller sig oförändrad! Ett paket håller för upp till 800 användningar. Inget mer prassel och krångel – byt ut aluminiumfoliet mot de unika termiska Highlighting Foam Strips. Remsorna garanterar säker färgläggning utan att riskera skador.

Vad får du?

  • Bruksredo, flerfärgade strips
  • Praktisk rektangulär form
  • 100% kontroll över hårfärgningsprocessen
  • Halverad tid för färgläggning
  • Optimal hårtemperatur under färgning
  • Återanvändningsbar och miljövänlig accessoar
  • Noll risk för skador eller irritation

Mer information kan hittas på de officiella webbplats – colorcuts.mt

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez ColorCuts (@colorcuts.official)