Friska kvinnor i Sverige

#

En HIT! Det Bästa Återfuktande Schampot: Nanoil Algae Micellar Shampoo

Med ett dussintal värdefulla vitaminer och mineraler och andra organiska ämnen som kan ta håret till en helt ny nivå – så kan man beskriva det micellära schampot med alger från Nanoil. En marin hårbehandling med extra fokus på hårbotten är nu möjligt tack vare små miceller. Kolla in schampot som tillkännagivits av blogsfären som årets bästa återfuktande schampo. Nanoil Algae Micellar Shampoo är vad som verkligen kommer förändra och uppgradera din dagliga skönhetsrutin!

Nanoil alger micellärt schampo

Algerna i Nanoil schampot: Hur funkar de?

Idah så vet vi att det går att förbättra hårets utseende under tvätt. Men hur gör man detta på ett effektivt sätt? Det gör man genom att ta hjälp av algernas återfuktande kraft, oljor och värdefulla ämnen som skyddar håret från Solen.

Det micellära schampot från Nanoil som berikats med nori alger är steg ett mot ett hår som ser perfekt ut. Få en skonsamt rengjord hårbotten med hjälp av kraften från miceller som lindrar och balanserar dess pH. Se till att ditt hår är starkt, återfuktat och återupplivat.

Miceller i Nanoil schampot: hur funkar de?

Miceller är små ”absorbenter” som tar upp smuts och föroreningar. Detta gör dem till en av de bästa rengörande medlen som tillsätts i skönhetsprodukter då de förutom att rengöra hårbotten från toxiner även återställer fukten i håret. Med andra ord så ser dessa små miceller som tillsatts i schampot till att smuts tas bort från håret samt att det lindras. läker och ger balans åt pH i hårbotten.

Nanoil alger schampo

Nanoil Algae Micellar Shampoo: Hängivet åt en hårtyp

Micellärt schampo med alger från Nanoil är en väldigt skonsam hårbehandling som ger näring på djupet. Nanoil Algae Micellar Shampoo passar alla hårtyper helt perfekt, men det funkar bäst för fett hår som behöver en stor mängd återfuktning och näring som ges direkt från marina mineraler.

Detta micellära schampot förbättrar inte bara håret utan inriktar sig även på hårbotten där det hanterar seborre och lindrar irritationer. Dessutom så kan micellerna även återställa hårbottens pH balans.

Om ditt hår inte tål hög luftfuktighet och snabbt blir krulligt och statiskt eller om det saknar fukt och snabbt förlorar den så bör du överväga att testa Nanoil Algae Micellar Shampoo.

Nanoil Algae Micellar Shampoo: Ingredienser

  • Extrakt från nori alger – alger är ett av de finaste och helt naturliga ämnen som används för behandlingar som reparerar håret på djupet. En annan fördel med alger är att de kan ge näring åt håret samt skydda det från skadlig UV-strålning. Alger är lika med styrka, lenhet, och förbättrat motstånd i håret.
  • Hydrolyserat Tara trädgummi – är en unik och värdeful ingrediens som använda i hårvård och är en naturlig polymer som skapar ett ocklusivt lager på håret samt ökar fukten och hanterar tillverkningen av talg.
  • Hydrolyserad ricinolja – skyddar och återfuktar. Dessutom så motarbetar den hårförlust, gör folliklar starkare, är antiseptisk och hjälper hårbotten att bli bättre.

Vilka är fördelarna med att använda Nanoil Algae Micellar Shampoo?

  • Återställer fukten i håret.
  • Skyddar håret från solens strålning.
  • Ger håret studs.
  • Rengår håret och hårbotten.
  • Är skonsamt och återställer hårbottens pH.
  • Jämnar ut håret.

Tycker du om alger i hårvården? Få bättre resultat genom att para ihop micellärt schampo med alger tillsammans med andra hårvårdsprodukter lanserade av Nanoil. Välj hårmasken med alger och den lätta samt djupt reparerande misten med alger. Mer information hos nanoil.se.