Friska kvinnor i Sverige

#

Bra ögonbrynsmascara – Våra rekommendationer! Bästsäljare inom skönhet!

Bra ögonbrynsmascara – Våra rekommendationer! Bästsäljare inom skönhet!
Letar du efter en bra ögonbrynsmascara? Har du inte tid att läsa recensioner och långa produktbeskrivningar? Kolla in våra bästa val för att hitta de bästa ögonbrynsmascarorna som finns tillgängliga, rekommenderade av makeupartister och våra redaktörer!

Varför välja en ögonbrynsmascara?

Med rätt ögonbrynsprodukter kan du enkelt definiera formen, färgen och storleken på dina ögonbryn. Jämfört med andra produkter (som brynpomader, pennor och puder) är brynmascaror relativt användarvänliga för nybörjare och ger form åt dina bryn med några få penseldrag. Dessa brynprodukter fungerar särskilt bra för stressiga morgnar eller snabba femminutersärenden.
Färgade ögonbrynsmascaror fungerar också bra i kombination med brynpennor och pennor om du föredrar en tjockare och fylligare ögonbrynslook. Men om du använder dem på egen hand ger brynmascaror ett naturligt slutresultat – särskilt när du matchar nyansen perfekt med din brynfärg.

Hur applicerar man ögonbrynsmascara?

Ögonbrynsmascaror är verkligen enkla att använda och sparar tid när det gäller ögonbrynssmink. Detta bidrar utan tvekan till deras popularitet. Även en person som är oerfaren när det gäller ögonbrynssmink kan klara av appliceringen och skapa fantastiska ögonbrynssminkningar. Öppna helt enkelt mascaran och borsta den genom dina bryn så att de får önskad form. För en djärvare effekt av fylliga bryn kan du applicera ytterligare ett lager mascara.

Brynmascaror – skönhetsrangordning

SENSATION! Nanobrow Shape Mascara – en fantastisk ögonbrynsmascara!

nanobrow shape mascara
Storlek 7 ml

Utan tvekan den bästa ögonbrynsmascaran, som vann alla våra redaktionskollegors hjärtan. Vi kan rekommendera Nanobrow Shape Mascara som är fulländad in i minsta detalj: från den vackra och eleganta förpackningen till den unika spoolien och den vårdande och förskönande formulan med kiseldioxid. De naturliga och ordentligt färgade nyanserna är ett stort plus. Mascaran imponerar med sin silkeslena, behagliga formula, som täcker varje brynhår jämnt, ökar dess volym och får därmed brynen att se fylligare ut. Vi rekommenderar den till alla, eftersom Nanobrow-mascaran passar alla bryntyper, oavsett deras volym eller definition.

 • Vad vi gillar:
  Priset är överkomligt i förhållande till dess förstklassiga kvalitet och prestanda
  Icke-smulande och klumpfri formula
  Förfinad och exakt spoolie-borste = enkel och snabb applicering
  Långvarig och kladdfri formula
  Vårdande och förskönande kiseldioxid
  Vackra, fylliga nyanser
  Naturlig effekt för fylligare och mer definierade ögonbryn
 • Vad vi inte gillar:
  För vissa kan nackdelen vara att den här mascaran inte finns tillgänglig i butik. Vi gillar dock snabb och bekväm onlineshopping så att man inte behöver lämna huset. Du kan köpa Nanobrow brynmascara på www.nanobrow.se

BENEFIT Gimme Brow Volumizing Fiber Gel

Storlek 3 g

Tillbaka till källan: Denna ögonbrynsmascara har en klassisk, konformad spoolie-borste som passar de flesta ögonbryn, även om den tyvärr inte fungerar för extremt tunna eller fina ögonbrynsbågar. I dessa fall färgar den av sig på huden och klistrar ihop brynhåren. Många menar att det går att förlåta denna brist, eftersom Benefit brow mascara verkligen ger volym och fixerar ögonbrynen på ett sensationellt sätt! Dess hemlighet är speciella mikrofibrer som sätter sig på brynhåren, ökar deras volym och förtjockar dem.
Dessutom är den vattenfasta formulan en stor fördel – den här mascaran tål mycket, inklusive intensiv träning, svett och kraftigt regn. De 10 nyanserna kan överraska dig, särskilt eftersom färgerna är likartade.

 • Vad vi gillar:
  Formula med mikrofiber
  Vattenfast formula
  Ger volym
  Ganska fina nyanser, bra pigmentering
  Klassisk spoolie-borste fungerar för de flesta (men inte alla) ögonbryn
 • Vad vi inte gillar:
  Ganska högt pris
  Ett överväldigande antal nyanser, vilket gör det svårt att välja rätt färg

Dior Diorshow On Set Brow

Storlek 5 ml

Om du värdesätter naturliga formulor kommer Diorshow On Set Brow Mascara mycket nära idealet, eftersom den innehåller 90 % naturliga ingredienser. Den väljs flitigt trots sitt höga pris eftersom den färgar och stylar brynen riktigt bra. Den håller dem perfekt på plats och håller även extremt tjocka och ostyriga bryn i schack. Den ger en 24-timmars hållbarhet, enligt tillverkaren. Den har en vattenfast formula, en klassisk spoolie-borste och förfinade nyanser.

 • Vad vi gillar:
  Rik på naturliga ingredienser
  Formula med pantenol och biotin
  Stark hållbarhet
  Den klassiska spoolie-borsten fungerar för de flesta (men inte alla) bryn
 • Vad vi inte gillar:
  Liten storlek
  Högt pris
  Ingen nyans som matchar mörka bryn

Lancome Sourcils Brow Styler Mascara

Storlek 6,5 ml

En ögonbrynsmascara för en högre budget. Är den värd priset? Många anser att den är det, medan andra hävdar att man enkelt kan hitta en bra ögonbrynsmascara till ett mycket mer överkomligt pris. Själva varumärket (Lancome) och dess skapare (Lisa Eldridge), en världsberömd makeupartist, är utan tvekan ansvariga för denna brynprodukts rykte. Lancome Sourcils Styler Brow Mascara sticker ut från mängden tack vare sin ovanligt formade borste. Spoolie-borsten i silikon fungerar utmärkt för att täcka även små brynhår och styla brynen.

 • Vad vi gillar:
  Ganska stor storlek
  Bra hållbarhet
  Ovanlig och förfinad spoolie
  Stylerar brynen bra
 • Vad vi inte gillar:
  Ingen nyans som matchar mörka bryn
  Högt pris